push-up78 Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 jak żywy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AEROMODEL Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Podoba mi się!Nawet bardzo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Marca 2017 Share Napisano 3 Marca 2017 świetny. Fotki za ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Marca 2017 Share Napisano 3 Marca 2017 jak zwykle... czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2017 Share Napisano 3 Marca 2017 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Piękna robota, popiersie było do dostania chyba na Allegro zastanawiałem się nad kupnem. Widzę, że byłoby warto, tylko czy udałoby mi się w porównywalnym stopniu je ukończyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 twarz słaba. Reszta bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 Przepraszam kolego Spiton,zaczynam przygodę z figurkami "Geba" jak dla mnie jest extra ,tak jak i całość .Oczy ,przepite i przemęczone papieros się żarzy jak prawdziwy -brak tyko delikatnego dymku Sweterek tez super Moze tylko troszkę za ciemne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 Świetna praca, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 30 Maja 2017 Share Napisano 30 Maja 2017 WOW! Super praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 31 Maja 2017 Autor Share Napisano 31 Maja 2017 Dziękuję towarzysze za komentarze.Admin wywołał burzę wrzucając fokę na stronę główną.Niebawem kolejne wrzucę ciekawe popiersia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 31 Maja 2017 Share Napisano 31 Maja 2017 Niewiarygodna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi