makinen Napisano 30 Marca 2017 Autor Share Napisano 30 Marca 2017 Czy te dwa nowe będą wchodziły w skład 2 tytułowych z Pierwszego Batalionu Zwiadowczego? Czy to raczej będzie coś na boku? Podobają mi się stojaki Wersja cargo z budą występowała niestety tylko w filmie, a ostatni pojazd w oryginale i filmowa odsłona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Muszę nadrobić zaległości jeżeli chodzi o serial (Generation Kill), bo wstyd przyznać mam go już od ponad kilku lat a z braku czasu jeszcze go nie obejrzałem Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Warto? Jeśli mogę - mnie nie porwał ani nawet nie zaangażował jakoś specjalnie. Zdecydowanie nie ta liga, co "Kompania Braci". Wraz z kolejnymi odcinkami oglądałem bardziej śledząc po prostu historię działań jednostki, niż przeżywając jakiekolwiek emocje. "Kompanię..." oglądałem kilka lat wcześniej, a wciąż potrafiłbym scharakteryzować niemało postaci. Z bohaterów "Generation..." nie pamiętam nikogo... Z seriali okołowojennych, które widziałem: "Kompania..." - 10/10, "Pacyfik" - 7/10, "Generation" - 5/10, "Six" - 5/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 taki mały offtop, Six to straszny badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Wypędzlowany. Kolor bazowy położony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Jaka to farba i jakaś nietypową to jaki rozcieńczalnik do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Jaka to farba i jakaś nietypową to jaki rozcieńczalnik do niej? Pactra 025 A25 Armor Sand FS 30277- bez rozcieńczalnika, bo jest w idealnej konsystencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Kamuflaż naniesiony, ale jeszcze piaskowym tu i ówdzie go stonuję, choć jestem zadowolony z efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Ale fajne , czy robisz te maziaje Pozdr A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Ale fajne , czy robisz te maziaje Pozdr A. Dzięki. Stary mały pędzelek i wytarta prawie do such farba- wcierane, przecierane, dotykane itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Super a jak z załogantami bedą? Jeżeli tak to ilu przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Aaaa to już wszystko jasne,ludki pewnie będą bo łatwe kamo mają ( 3-kolorowe DCU). Pozdr. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Lekko stonowałem kamuflaż i teraz wg mnie jest zadowalająco. Zamontowane radiostacje, zrobiony wash i lakier matowy. Czekam na elementy ładunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Ładne bliźniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Raczej bracia jakby to były bliźniaki toby były identyczne. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Dwujajowe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Raczej 4-o kołowe .Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Wolę się upewnić... Czy na zestaw- farba akrylowa, sido można stosować akrylowy wash? Czym go ewentualnie usuwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Raczej ryzykowne czeba by go było tak aplikować żeby nie było nadmiaru do usunięcia, a ewentualny nadmiaru spierać odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Raczej ryzykowne czeba by go było tak aplikować żeby nie było nadmiaru do usunięcia, a ewentualny nadmiaru spierać odrazu Dzięki- będzie bez eksperymentów. AK zakupiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Szkoda by było psuć tak fajny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Maja 2017 Autor Share Napisano 11 Maja 2017 Część ładunku pomalowana. Teraz kartony, bagażnik z kanistrami i inne pierdoły do środka. Trzeba podmalować troki i dorobić część z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Maja 2017 Autor Share Napisano 12 Maja 2017 Pojazdy załadowane. Bez suchego pędzla. Teraz czas na drobnicę, taśmy, troczenia i podmalowywanie detali. Później syfienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 No Panie to "czekoladowe ciastko" na tym kółku wyszło OK. ale te DCU na pozostałych tobołach to jak na mój gust trochę za duże, a za tą lufę do pięćdziesiątki to już się należy , ( jakby z RB nie robili ) .Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi