Patterson Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Taki relaksacyjny modelik. Późny wariant "Jagdpanther" z nieustalonej jednostki, Niemcy 1945. Wykonany na podstawie monografii wydawnictwa "Militaria". Tamiya waloryzowana częściami DML, skala 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Śliczne kociaki robisz! Na PK pisałeś kiedyś ale zapytam jeszcze raz - z czego robisz roślinność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 16 Marca 2017 Autor Share Napisano 16 Marca 2017 Dzięki, w tym wypadku to naturalny susz. Pochodziłem trochę po parku i wyszukiwałem takiej drobnicy. Potem standardowo: długie moczenie w glicerynie i suszenie. Następnie pasowanie do modelu i malowanie różnymi odcieniami zielonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Bardzo ładny model gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Patt jak zwykle świetna pantherka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Relaksacyjny Powiedz Ty lepiej kogo chcesz nim relalsować bo na pewno nie publiczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 19 Marca 2017 Share Napisano 19 Marca 2017 Co to za dunkelgelb, zdradzisz mi tajemnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 20 Marca 2017 Share Napisano 20 Marca 2017 Od zawsze mi się podobają twoje Pz V a jagdpanthery w szczególności ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 20 Marca 2017 Autor Share Napisano 20 Marca 2017 Dzięki Panowie Dunkel to XF-60 Tamiyi mieszany na oko z buffem, bodaj XF-57 jeśli dobrze pamiętam numer, w stosunku około 2:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelus Napisano 21 Marca 2017 Share Napisano 21 Marca 2017 ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 21 Marca 2017 Share Napisano 21 Marca 2017 Ładny, nieprzesadny, smacznie grille zrobione, w całości subtelnie można by rzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 21 Marca 2017 Share Napisano 21 Marca 2017 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 21 Marca 2017 Share Napisano 21 Marca 2017 Dzięki Panowie Dunkel to XF-60 Tamiyi mieszany na oko z buffem, bodaj XF-57 jeśli dobrze pamiętam numer, w stosunku około 2:1. wygląda świetnie dzięki za formułke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 21 Marca 2017 Share Napisano 21 Marca 2017 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kali160 Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Śliczny.Rzeczywiście relaksacyjny ,można się zrelaksowac oglądając go.Bardzo realistyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Świetny, bardzo w moim guście - eksploatacja, brudzenie, itp. . Kiedyś, chciałbym umieć tak wykonywać modele. Mam tylko pytanie, czysto techniczne. Czy brak okopceń wydechów, to efekt zastosowania kolanek na wylocie?. Dopytuję, bo u mnie na półce, w kolejce oczekuje także późna Jaga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Prima sort :c). Podoba się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi