portalus Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Nie wyjdzie, będziesz zmywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2017 No to będę zmywał. Na razie jednak sprawdziłem i nie mam już białej farbki, więc aktualizacja za kilka dni dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Skoro i tak będziesz zmywał, zmień kolor czerwony. Sugerowałbym może TAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Maja 2017 Autor Share Napisano 1 Maja 2017 Pasy już pomalowane od masek, ale czeka mnie mnóstwo poprawek. Czerwony kolor poprawiłem farbką Gunze H 003. Biały kolor bardzo ładnie pokrył czerwony i nie było z tym problemu. Powiem szczerze, że mam dość już tego modelu, a szczególnie tego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Maja 2017 Share Napisano 1 Maja 2017 Wymagające malowanie,po poprawkach będzie oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Maja 2017 Autor Share Napisano 1 Maja 2017 Głównie do poprawek jest kolor czerwony i to w wielu miejscach. Muszę raz jeszcze malować pierścienie na silnikach i porawiać dysze. Potem lakier i kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 Już prawie koniec malowania. Jeszcze poprawki pomiędzy silnikami a kadłubem i zabieram się za kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 W końcu chyba czas na połysk i kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Już raczej z górki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Raczej tak ale mogłem się bardziej postarać z malowaniem. Może kiedyś zrobię jeszcze jednego z nr 102 i będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Podejrzewam, że na żywo jest i tak lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Nie no tragedi to nie ma, ale mogło być lepiej . Jeszcze dojdzie jakieś małe brudzonko i łosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Hehe - ja sobie przy każdym kończonym modelu powtarzam, że następny będzie choć odrobinę lepszy. Niestety nie zawsze to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Dokladnie niekiedy jest krok do tyłu, no ale co zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 Już po zdjęciu masek. Musiałem porobić jeszcze trochę retuszy i mam nadzieję, że jutro pozwoli mi czas na zabranie się w końcu za kalkomanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Maja 2017 Autor Share Napisano 14 Maja 2017 Kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Fajnie wygląda to szare tło.Ładnie wyszły czerwone pasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 17 Maja 2017 Share Napisano 17 Maja 2017 Hej, tak wysoki poziom wykonania zasługuje na uśmiech prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 17 Maja 2017 Autor Share Napisano 17 Maja 2017 Dzięki koledzy ale trochę niedociągnięc jest. Teraz połysk łosz i brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Maja 2017 Autor Share Napisano 21 Maja 2017 Model skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi