kzugaj Napisano Sobota o 12:51 Share Napisano Sobota o 12:51 W dniu 11.11.2024 o 15:54, Seb napisał: No z tą jakością to byłbym ostrożny. Złożyłem kilka dni temu Friule z nowej dostawy i nie zauważyłem, żeby było lepiej. Znowu trafiłem na kilka ogniwek niedolanych i wielu musiałem rozwiercać otwory. Ale i tak uważam, że są to najlepsze gąsienice pod względem szybkości montażu, a przede wszystkim pod względem prac "malarskich". Niestety tanio już nie będzie i w przypadku Friuli do Tygrysa + płyn to koszt ok 210 zł. Pzdr PS. Btw co masz do zestawowego drutu? Wiesz zapewnienia tego nowego właściciela jakoś mnie do końca nie przekonują więc będzie jak było. Sam wręcz sobie zaprzeczył mówiąc że używają tych samych form więc jak ma być lepiej. @Paweł Czarnockija zamiast drutu użyłem zszywek od kopiarki. Nic nie trzeba wiercić wchodzą w biały metal jak w masło trzeba tylko uciąć cążkami i po sprawie. Złożenie pary zajęło mi o wiele mniej czasu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Sobota o 22:52 Share Napisano Sobota o 22:52 9 godzin temu, kzugaj napisał: @Paweł Czarnockija zamiast drutu użyłem zszywek od kopiarki. Nic nie trzeba wiercić wchodzą w biały metal jak w masło trzeba tylko uciąć cążkami i po sprawie. Złożenie pary zajęło mi o wiele mniej czasu Masz na myśli zszywki te dłuższe z sortera, finishera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano Niedziela o 10:47 Share Napisano Niedziela o 10:47 21 godzin temu, kzugaj napisał: @Paweł Czarnockija zamiast drutu użyłem zszywek od kopiarki. Nic nie trzeba wiercić wchodzą w biały metal jak w masło trzeba tylko uciąć cążkami i po sprawie. Złożenie pary zajęło mi o wiele mniej czasu A jak można wejść w posiadanie takowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano Niedziela o 19:08 Share Napisano Niedziela o 19:08 (edytowane) 21 godzin temu, Paweł Czarnocki napisał: Masz na myśli zszywki te dłuższe z sortera, finishera ? Tak tylko ja mam sprawdzone od takiego większego bo są różne rozmiary Edytowane Niedziela o 20:34 przez kzugaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano Niedziela o 20:33 Share Napisano Niedziela o 20:33 9 godzin temu, Seb napisał: A jak można wejść w posiadanie takowych? Ja byś był w UK-eju to za dobrą flaszkę byś miał. W Pl niestety nie wiem gdzie możesz nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano Niedziela o 21:17 Share Napisano Niedziela o 21:17 43 minuty temu, kzugaj napisał: Ja byś był w UK-eju to za dobrą flaszkę byś miał. W Pl niestety nie wiem gdzie możesz nabyć. No już od 1,5 roku mieszkam w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Niedziela o 21:47 Share Napisano Niedziela o 21:47 (edytowane) 31 minut temu, Seb napisał: No już od 1,5 roku mieszkam w kraju Poniżej podaję Ci przykładowy link do zszywek Canon, bo serwisowałem te maszyny i do nich akurat akcesoria znam. W pudełku jest kilkaset sztuk to Ci wystarczy jeszcze dla wnuków. Chyba, że w okolicy masz firmę serwisującą kopiarki to może się kupić pojedynczy komplet. Te zszywki to pręciki o przekroju płaskim i maszyna sama je dogina w zależności od ilości spinanych kartek. No i są dość sztywne https://wpc24.pl/pl/p/Zszywki-Canon-J1-6707A001/22605?utm_source=skapiec.pl&utm_medium=referral&utm_term=CPC5#dlapi_npa=0&dlapi_lu=202411172242565786201424 https://allegro.pl/oferta/canon-6707a001-aa-stempel-13590762499?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_przemysl-biuro_pla_pmax&ev_campaign_id=17967348209&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIjKLK96vkiQMVOguiAx0LCi4BEAQYByABEgILn_D_BwE https://drukparts.pl/p3679,zszywki-st2000-do-kserokopiarek-canon-gestetner-konica-kyocera-lanier-minolta-nashuatec-olivetti.html Edytowane Niedziela o 21:49 przez Paweł Czarnocki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek_Tysowia Napisano Poniedziałek o 21:54 Share Napisano Poniedziałek o 21:54 Żeby nie zakładać nowego tematu spytam tutaj, korzysta ktoś z was z forum Modelarstwo z pasją. Próbuje zarejestrować się na tym forum i ciągle pisze że mam źle wpisany email. Wpisywałem wiele razy bardzo dokładnie i zawsze ten sam komunikat, w końcu po paru miesiącach wpisałem inny email i dalej to samo. Nie wiem jak skontaktować się z administratorem tego forum pomoże mi ktoś i wyjaśni dla czego tak mam w czym jest problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano Wtorek o 10:41 Share Napisano Wtorek o 10:41 12 godzin temu, Misiek_Tysowia napisał: Żeby nie zakładać nowego tematu spytam tutaj, korzysta ktoś z was z forum Modelarstwo z pasją. Próbuje zarejestrować się na tym forum i ciągle pisze że mam źle wpisany email. Wpisywałem wiele razy bardzo dokładnie i zawsze ten sam komunikat, w końcu po paru miesiącach wpisałem inny email i dalej to samo. Nie wiem jak skontaktować się z administratorem tego forum pomoże mi ktoś i wyjaśni dla czego tak mam w czym jest problem? Tylko w jakim celu, padło lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek_Tysowia Napisano Wtorek o 14:09 Share Napisano Wtorek o 14:09 Co padło lata temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano wczoraj o 10:39 Share Napisano wczoraj o 10:39 (edytowane) @Misiek_Tysowia wysłałem pw w temacie pytania i innym Edytowane wczoraj o 10:51 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi