bożo wpożo Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Praga się wrześniowa robi jeszcze . Model już chyba lekko leciwy , ale dużo detali i o dziwo niepokoślawiony . W porównaniu z krajowej produkcji 72 ma w szoferce drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Oj,będzie kolejne arcydzieło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Oooo!!A co to za cudak???któż go wylał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Zasiadam i kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Klej szybko, bo mnie malowanie okrutnie ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 to w końcu jaka to skala bo raz 35 a raz 72 i jaki producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 to w końcu jaka to skala bo raz 35 a raz 72 Naprawdę nie załapałeś? jaki producent Zapewne Plus Model. Bożowpożowe warsztaty zawsze oglądam, również tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 G, jak już odcinałeś żaluzje bocznych osłon silnika (każdą z osobna) by poprawić im kształt, to trza było też skrócić tę jedną, która wyróżnia się długością, bo odstaje od reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 Ta .... , odcinałem z pietyzmem metafizycznym Wyrównam , natomiast nie będę odcinał i poprawiał kształtu bo najzwyczajniej w świecie nie chce mi się robić modelu przez trzy lata . Poza tym trzeba by było coś wytrawić albo odlać , żeby były identyczne a tego nie umiem . Nie odetniesz ich bezinwazyjnie , bez odcinania błotników i tak dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 no znając Twe możliwości byłem pewny, żeś je odcinał, zadziałało myślenie życzeniowe. Nie odetniesz ich bezinwazyjnie , bez odcinania błotników i tak dalej . Masz skilla, dałbyś radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 (edytowane) Trzeba było by coś wstawić w miejsce odciętych a tak po prawdzie to zeszlifowanych . Nie ma czego :-) . Podpicuje się to co jest i nie będzie źle . Edytowane 7 Maja 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 A co z RyPką ja się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 A co z RyPką ja się pytam RyPka lubi pływać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 A co z RyPką ja się pytam No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 kubisz nie złapałem bo starej daty jestem a i nowe bryle życia jeszcze nie ułatwiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 20 Maja 2017 Autor Share Napisano 20 Maja 2017 (edytowane) I dalej Praga sie robi : Edytowane 21 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 bożo - wielka prośba: wrzucisz jakieś fotki z warsztatu (mogą być jakieś stare) ? szlaK trafiŁ fotokibel a niE ma co łajzOM sypnać mamonOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 To imgur zostaje...też musiałem się przesiąść ale nie mam ochoty wszystkiego znowu edytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi