vollff Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Witam - PanzerLambo mogę uznać za skończone. Fotki zrobione telefonem - mój canon utonàl podczas nurkowania w zeszłym tygodniu - cześć jego pamięci W założeniu fennek miał wyglàdać tak a wyszedł tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Piękna robota super wyszedł zdjęcia gdzie widać wnętrze bardzo fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Podoba mi się - robi wrażenie Zaznaczam iż nie gustuję w zbyt "ubrudzonych" modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Podoba mi się - robi wrażenie Zaznaczam iż nie gustuję w zbyt "ubrudzonych" modelach. Spoko - starałem się najlepiej jak mogłem i umiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Piękny pojazd i model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Ten model mi się podoba Widać sporo dobrej roboty, szczegóły dają radę. Uzbrojenie, anteny, lina, kalkomanie, a przede wszystkim żaluzje. Warto było się wykosztować Może tylko tobołki z tyłu trzeba było jakoś inaczej pobrudzić, albo zostawić je sporo czystsze. I nieco staranniej przykurzyć tu i tam - np. na ujęciu od przodu widać czyste fragmenty luststerek. Na przedostatnim zdjęciu fragment wnętrza widać jakby przez szparę między elementami nadwozia. Co tam się stało? Czekam na kolejnego kołowego 4x4 od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Ta szpara - to to wàskie okno nad drzwiczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 A, racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Czekam na kolejnego kołowego 4x4 od Ciebie Tylko którego ? Powoli kończà mi sie pomysły i zestawy Jeszcze JGDSF z tamyii zostało ewentualnie moż jeszcze to: http://www.ebay.co.uk/itm/1-35-Modern-Military-Vehicle-Thales-Bushmaster-Australian-Army-Showcase-/262935416400?hash=item3d382c0e50:g:DJwAAOSwc-tY71oA - tylko to drogie jest HUMVEE się nie chwycę - za cienki bolek jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Bardzo ładny fennek. Z pewnością będzie inspiracją dla innych w tym mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 (edytowane) Czekam na kolejnego kołowego 4x4 od Ciebie Tylko którego ? Powoli kończà mi sie pomysły i zestawy Czooowieeeeku, mogę Ci tego sporo wypisać Patrzę na Twoje zrobione modele tu na forum, te pomijam. Pewnie wszystko to znasz, ale może coś Ci wpadnie w oko, jest kilka naprawdę fajnych zestawów: 1) z pudła: - Komatsu LAV JGSDF (Tamiya), - HMV JGSDF, 2 wersje (Fine Molds), - Dongfeng Meng Shi, 3 wersje (Hobby Boss), - M-ATV (Panda, Kinetic), - MaxxPro (Kinetic i oby w końcu Bronco), - RG-31 Mk3 (Kinetic), - RG-31 Mk5 (Kinetic), - Iveco LMV Lince, 2 wersje (Italeri), - Dingo (Revell), - Puma (Trumpeter), - Panhard VAB (Heller), - Land Rovery WMIK, RSOV (Hobby Boss), - Land Rover "Pink Panther" (Tamiya, Italeri), - GAZ Tigr (Meng, Zvezda), - GAZ Vodnik (Trumpeter), - M1117 ASV (Trumpeter), - Mercedes Wolf (Revell), - Toyoty różne (Meng); 2) konwersje: - Land Rover australijski (Hobby Boss + Black Dog), - Unimog belgijski (Revell + Black Dog), - M151 FAV (Academy + Black Dog), - M1078 SOF (Trumpeter + Black Dog), - MaxxPro Plus (Kinetic + DEF Model). HUMVEE się nie chwycę - za cienki bolek jestem Głupoty gadasz. Przy małej pomocy przy wyborze zestawu startowego robisz elegancki model Edytowane 9 Maja 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Efektowny pojazd zasługujący na efektowny model. W 95% się Tobie udało. Teraz trudno dopatrzeć się niedociągnięć, o których było wcześniej wspomniane. Całość wyglada bardzo dobrze. To brakujące 5%, to "dopieszczenie" kurzenia i rzeczywiście ładunek z tylu. Zawsze o tym wspominam- troki przy plecaku. Bardzo niewiele osób je robi, a szkoda. Wyciągnij z szafy jakikolwiek plecak i zobacz, ile wisi różnych pasków nawet po spakowaniu go na ciasno. Warto o takich detalach pamiętać. Bardzo ciekawy, niespotykany model zrobiony naprawdę nieźle. Dodatkowy plus za zabawę z wnętrzem. Na humvee oczywiscie wraz z Kubiszem namawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Niezły model ładnego pojazdu. W niektórych miejscach brudzenie mi się nie podoba, ale tylko w paru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 A gdyby 4x4 się skończyły to może 8x8 np. Stryker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Po drodze ma jeszcze 6x6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 10 Maja 2017 Autor Share Napisano 10 Maja 2017 I właśnie 6x6 będzie chyba następny Jeszcze się wacham - w kazdym razie coś z koncernu FIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 15 Maja 2017 Autor Share Napisano 15 Maja 2017 W ten weekend miałem niepowtażalnà okazję zobaczyć Fennka na "żywo" Stop w - Panzer Museum w Munster w niemczech Swojā drogà - jest to raj dla fanatyków niemieckiej broni pancernej z II WŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 No i jak zderzenie z realiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 15 Maja 2017 Autor Share Napisano 15 Maja 2017 W konfrontacji z rzeczywistością - deska rozdzielcza się różni. W modelu jest skopana - nie zrobili wogóle drążka zmiany biegów. Poza tym model jest dosyć dobrze odwzorowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi