makinen Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 (edytowane) [list=]Galeria zwiadowców za moment, więc wygrzebuję z dna szafy leżący tam od 3 lat model Bronco. Bedzie trochę przeróbek, żeby powstało coś takiego (koncepcji ostatecznej jeszcze nie mam) Edytowane 17 Października 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Lecisz z nimi w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Maja 2017 Autor Share Napisano 26 Maja 2017 Lecisz z nimi w tym roku. Już zacząłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Będziem podglądać, towarzyszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2017 Koncepcja wstępna upadła na skutek trudności technologicznych wynikających z odmienności modeli Bronco, Tamiya i Academy. Wdrażam więc plan B, czyli również GMV na bazie M1113, ale w innej konfiguracji, a mianowicie: Chwilowo wygląda to tak Tutaj z wieżą, którą pierwotnie planowałem, ale do tej wersji niezbyt pasuje. Z drugiej strony fabrycznych wersji Humvee jest około miliona, a modyfikacji oficjalnych i polowych około miliarda, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Października 2018 Autor Share Napisano 17 Października 2018 Wygrzebane z lamusa. Po wielu perypetiach chyba powstaje wersja finalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Października 2018 Autor Share Napisano 21 Października 2018 Po głowie chodzi mi taka scenka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 Po głowie chodzi mi taka scenka... I to jest słuszna koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 Do tego motocykla ( Honada XLR 250) są fajne blaszki z Lion Roar LE35081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Października 2018 Autor Share Napisano 21 Października 2018 Gerd, dzięki za info, ale motocykl nie będzie moim oczkiem w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi