Focus Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Jaskółeczka umęczona w moich dłoniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Będziesz jeszcze coś dorabiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2017 Będziesz jeszcze coś dorabiał? No jacha antenosy pitoty retusze suche pędzle syfienie i co wasz moście doradzą rozważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr D. Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Teraz to już trochę po ptakach, ale jeśli jeszcze kiedyś postanowisz zmierzyć się z tym modelem, to warto rozważyć zakup kabinki vacu. To co jest w zestawie niestety nie nadaje się do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Zamiast vacu można próbować polerowania tego co w zestawie, ale przede wszystkim warto się zastanowić, czy przylepienie owiewki przed malowaniem nie będzie lepszym rozwiązaniem niż pasowanie jej już na pomalowanym modelu i potem poprawianie malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 Wszystko ładnie pięknie tylko ta szybka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2017 Wszystko ładnie pięknie tylko ta szybka... W amoku wklejilem to co dał revell. Nie chciałem czekać na vacu aby model nie podzielił losu innych odłożonych do kartonu na potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 Ja tez mam ten model w poczekalni i boje się tego oszklenia zestawowe do dupy a vacu nie umiem obrabiać/wycinac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 20 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2017 Zamówiłem owiewkę vacu Pavla Models V72034 Me 262A i wymienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Zgrubnie wycięta owiewka od Pavli i pierwsza przymiareczka do klejenia zaryzykuje minimalne ilości CA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Sierpnia 2017 Share Napisano 17 Sierpnia 2017 nie no nie ma co porównywać z zestawowym oszkleniem czym wycinałes Vacu ?? ja również zamówiłem sobie ta owiewkę Pavli bo zestawowa to śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2017 ... ja również zamówiłem sobie ta owiewkę Pavli bo zestawowa to śmietnik Nożyczkami po linii narysowanej cienkopisem a reszte doszlifuje papierem ścierny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 17 Sierpnia 2017 Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Jak robiłem swoją jeden z kolegów twierdził, że lepsza od Pavli jest RobTaurusa czym wycinałes Vacu ?? Czeską piłką. Focus, nie dało by się tych linii podziału trochę przygasić? Cholernie (według mnie) biją po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2017 Jak robiłem swoją jeden z kolegów twierdził, że lepsza od Pavli jest RobTaurusaczym wycinałes Vacu ?? Czeską piłką. Focus, nie dało by się tych linii podziału trochę przygasić? Cholernie (według mnie) biją po oczach. Model polakierowany, zrobię osłonę i antenki i zobaczę czy będzie warto zmienić zaciemnianie linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2017 Przy okazji wymiany owiewki pokuszę się o wzbogacenie wnętrza kabiny. Teraz będzie coś widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 19 Sierpnia 2017 Share Napisano 19 Sierpnia 2017 A co i czym chcesz upychać? Nie wiem czy wycięcie w kadłubie pozwoli Ci na takie operacje. Przykładowo: zamontowanie tablicy z Yahu wymaga usunięcia ostatniego (najbliżej przodu) panelu z lewej burty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2017 A co i czym chcesz upychać? Nie wiem czy wycięcie w kadłubie pozwoli Ci na takie operacje. Przykładowo: zamontowanie tablicy z Yahu wymaga usunięcia ostatniego (najbliżej przodu) panelu z lewej burty. to co najbardziej widoczne, tablica zostaje tylko podmaluje ją, bez szaleństw owiewka będzie zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi