Tenggeri Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Nie wytrzymałem... Planuję zrobić go w dość zużytym malowaniu DAK (tak, wiem ,że fikcyjne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2017 Od producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Będzie ciekawie. Fajnie,że coś innego niż Pantera,Tygrys czy teciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2017 Dłubię po godzinach. Zawieszenie i koła na miejscu: Zacząłem też działać przy gąsienicach, oczyściłem wszystkie ogniwa, teraz czas na składanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 Działaj działaj bo diabelnie ciekawi mnie całość. Jak składalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keravnos Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 też sobie ostrzę zęby na ten pojazd więc siadam i kibicuję. Jak oceniasz model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 Szukałem strony producenta i nie mogłem znaleźć. Jak ty go dokładnie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 http://www.mmodelstore.com/revosysmodels-135scale.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 O kurna, 90 dolców! Sam model wydaje się perełka wśród wszelkiej maści panther, tygrysow i pz4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 Pisałem do nich na FB, odpowiedzieli że z wysyłką chcą 85$. Dosyć dużo, ale temat super i podejrzewam, że jakość też primasort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrL Napisano 23 Czerwca 2017 Share Napisano 23 Czerwca 2017 Tu jest http://allegro.pl/revosys-models-pz-kpfw-vi-ausf-c-b-vk36-01-i6866935759.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 25 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2017 też sobie ostrzę zęby na ten pojazd więc siadam i kibicuję. Jak oceniasz model? Jak do tej pory składa się bardzo dobrze, nie ma do czego się doczepić. Na zagramanicznych forach psiaczą coś o wnętrzu, że brakuje jakichś duperelków ale zbytnio się tym nie przejmuję. Co do zakupu to podam maila do polskiego dystrybutora, można zapytać ile sobie życzy: spaszczyk@netmarket.pl A ja sobie złożyłem gąskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 Ciekawy pomysł z tą gąsienicą. A jaki jest patent na jej spięcie w całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 27 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2017 Po prostu łącze dwa końce i wklejam element z zębem. Koła nie są przyklejone więc da się założyć w pełni gotową gąsienicę bez jej rozpinania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 4 Lipca 2017 Autor Share Napisano 4 Lipca 2017 Trochę pokleiłem: Wnętrze gotowe do malowania: Całkiem fajnie zdetalowane radyjka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Lipca 2017 Share Napisano 4 Lipca 2017 Ładny ten "mały tygrys". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 Super. Detale wyglądają bardzo przyjemnie. Czekam na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 Miałem nie kupować tego modelu ale oglądając Twój warsztat zachciewa mi się chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi