Dumo Napisano 16 Lipca 2017 Autor Share Napisano 16 Lipca 2017 Nie opierdzielam się, przez weekend się trochę zbudowało, zostało kilka duperelków, we wtorek podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Lipca 2017 Autor Share Napisano 18 Lipca 2017 Przygotowany do malowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Lipca 2017 Autor Share Napisano 30 Lipca 2017 Dorobiłem jeszcze fakturę ziemni na podwoziu, zapodkładowałem i już można nakładać bazowy kolor: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 To zaczyna się najlepsza zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Lipca 2017 Autor Share Napisano 30 Lipca 2017 To zaczyna się najlepsza zabawa. Oj będzie zabawa chociaż zobaczymy co wyjdzie z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Baza nałożona XF60: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Za ładnie, "Powinieneś tak bardziej niechlujnie malować". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Będzie modulacja czy na płasko zostawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kathor Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Jak to mówią tu na forum. Siadam, biorę popcorn i oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Bardzo mi się podoba ten pojazd, czekam na końcówkę, mam nadzieję, że na podstawce zrobisz wokół niego ten cały leżący syf, tak jak na zdjęciu, może to efektownie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Będzie modulacja czy na płasko zostawiasz? Będzie lekka modulacja Jak to mówią tu na forum.Siadam, biorę popcorn i oglądam A ja mam dzisiaj rosołek Bardzo mi się podoba ten pojazd, czekam na końcówkę, mam nadzieję, że na podstawce zrobisz wokół niego ten cały leżący syf, tak jak na zdjęciu, może to efektownie wyglądać Właśnie tak się zastanawiam co sypnąć wokół, jakiś złom znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Lekka modulacja gotowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Jak dasz całą chemię to wyjdzie na to samo jakbyś nie modulował, tylko farby szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Z tą lekkością to przesadziłeś, bo nic nie widać. Jak dasz całą chemię to wyjdzie na to samo jakbyś nie modulował, tylko farby szkoda Wystarczy, nie chce zrobić dużego gradientu Fota na szybko aby pokazać że się nie opierdzielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Bardzo ladnie wyglada na tym etapie, czekam na dalsze postepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Bardzo ladnie wyglada na tym etapie, czekam na dalsze postepy. Długo nie musiałeś czekać Cała baza już zmalowana, teraz kalki i powoli będę wchodzić olejami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Niech znika, jak już pisałem na tym modelu nie chcę dużego gradientu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Sierpnia 2017 Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Ty używasz Sido czy jakiegoś firmowego lakieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Ty używasz Sido czy jakiegoś firmowego lakieru? Sido najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2017 Jak myślicie wstawiać zapasowe koła na płyte silnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 12 Sierpnia 2017 Share Napisano 12 Sierpnia 2017 Tak dodawać zapasowe koła a najlepiej takie przez eksploatację dotknięte, dodają smaczku i poszaleć można . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Tak dodawać zapasowe koła a najlepiej takie przez eksploatację dotknięte, dodają smaczku i poszaleć można . Tak zostało zrobione Gotowy do łosza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Października 2017 Autor Share Napisano 22 Października 2017 Pierwszy łosz nałożony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 O! Prosze! Ktos sobie przypomnial o modelu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 O! Prosze! Ktos sobie przypomnial o modelu.... Nareszcie miałem trochę czasu, w tygodniu skończę całe cieniowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi