Pxxx Napisano 1 Lipca 2017 Share Napisano 1 Lipca 2017 (edytowane) @ Edytowane 7 Stycznia 2021 przez Piotras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 1 Lipca 2017 Fajnie wygląda 1. Kilka zbliżeń by się przydało. 2. Z czego ta podstawka? - lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 1 Lipca 2017 Share Napisano 1 Lipca 2017 Świetny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 1 Lipca 2017 Autor Share Napisano 1 Lipca 2017 Niestety nie mam innych zdjec na tą chwilę. Nie to nie jest lustro, chński człowiek pracy wykonał to błyszczące cudo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 1 Lipca 2017 Nie to nie jest lustro, chński człowiek pracy wykonał to błyszczące cudo .A co to? Jakiś link do sklepu etc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 1 Lipca 2017 Autor Share Napisano 1 Lipca 2017 Proszę bardzo. http://www.ebay.ie/itm/UK-Clear-Acrylic-Display-Box-20cm-L-Perspex-2-Steps-Case-Plastic-Base-Dustproof/171932703813?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 To są gotowe acrylowe gablotki. Miałem robić sam, nawet klej kupiłem do acrylu ale przy tej cenie mija się to z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 1 Lipca 2017 Proszę bardzo.http://www.ebay.ie/itm/UK-Clear-Acrylic-Display-Box-20cm-L-Perspex-2-Steps-Case-Plastic-Base-Dustproof/171932703813?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 To są gotowe acrylowe gablotki. Miałem robić sam, nawet klej kupiłem do acrylu ale przy tej cenie mija się to z celem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Lipca 2017 Share Napisano 1 Lipca 2017 elegancki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Śliczny jest. Gratulacje i za skalę i za wykonanie i za malowanie i za temat Parę zbliżeń rzeczywiście uatrakcyjniło by tę ładną galerie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 2 Lipca 2017 Autor Share Napisano 2 Lipca 2017 Dziękuję za dobre przyjęcie, postaram się zrobić niebawem parę zbliżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Ładny , czysty ...a nie dalo się tych anten radaru zrobić delikatniejszych ? i nie trzy a pięć ? bo na zdj. są tak duże jak lufy 102-jek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 2 Lipca 2017 Autor Share Napisano 2 Lipca 2017 Radar jest modyfikacją tego co było na blaszcze Tom's Modelworks. Na wiekszości, choć nie wszystkich zdjeciach jakie znam, Kujawiak miał tak jak widać. Nie były one bardzo krótkie, niestety w tej skali jest to tak małe, że złożenie tego do kupy to jest dramat . Generalnie trzeba iść na kompromisy, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Lipca 2017 Share Napisano 4 Lipca 2017 Fajny mikrus Porządnie sklejony i dodatkowy plusik za ORP Z tą podstawką to trochę musisz zakombinować bo mam wrażenie że kadłub trochę się "zbananił" - na dziobie i rufie lekko go uniosło. Przy takiej lustrzance będzie to trochę psuć efekt... (albo to kwestia przekłamania na zdjęciach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 Fajny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 10 Lipca 2017 Share Napisano 10 Lipca 2017 Bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 10 Lipca 2017 I co z tymi zbliżeniami? Model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 10 Lipca 2017 Autor Share Napisano 10 Lipca 2017 Bedą, musze się ogarnąć i to zrobić. Teraz w wolnych chwilach działam przy HMS Naiad. Mam nadzieję, że na weekend dam radę. Kadłub nie ma "banana", to chińska podstawka poziomu nie trzyma. Mam w planie zrobić wodę. Za jakis czas...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 10 Lipca 2017 Share Napisano 10 Lipca 2017 Teraz w wolnych chwilach działam przy HMS Naiad. Hej, będzie warsztat Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 10 Lipca 2017 Autor Share Napisano 10 Lipca 2017 Niestety, przykro mi. Ale pokażę juz zrobiony . Będzie w kamo dla odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 10 Lipca 2017 Niestety, przykro mi. Ale pokażę juz zrobiony . A czemu? Wiesz, że my głodni jesteśmy takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 12 Lipca 2017 Autor Share Napisano 12 Lipca 2017 Czołem, fotki wstawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 12 Lipca 2017 Czołem, fotki wstawione. A bardziej ostrzejszych się nie dało? Lekko rozmazane są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 12 Lipca 2017 Autor Share Napisano 12 Lipca 2017 Nie znam sie na robieniu zdjęć i już nie bedę teraz z tym walczył . Przeczytałem sobie poradnik i przy następnym modelu popracuję nad tym. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonek84 Napisano 13 Lipca 2017 Share Napisano 13 Lipca 2017 Wow, w niezłej skali te cacko. Robi wrażenie, gratuluję. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 ....kadłub nie ma "banana", to chińska podstawka poziomu nie trzyma. Mam w planie zrobić wodę. Za jakis czas...... Pomyśl jeszcze nad wymianą pasów do tratw i szalup na cieńsze. Te co są teraz wyglądają w tej skali jakby miały prawie metr szerokości (co się rzuca mocno w oczy bo białe są) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi