RH Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Prosty wakacyjny projekcik ,ciekawego samolotu w barwach USA ze stajni LUKGRAPH ,w skali 1:32 ,oczywiście jest to zywica + blaszki + bardzo dobrej jakości kalki + elementy foto-trawione Model tu przedstawiony byl używany w tych barwach przez Generała majora J.E. Fecheta dowódcy korpusu lotniczego w latach 14 grudzień 1927 a 19 grudzień 1931 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 Bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 Prosty wakacyjny projekcikDobry żart tynfa wart A model - świetny! Nie znajduję żadnych odniesień do tynfa, wykonany bardzo starannie i z dbałością o detal. Pozdrawiam Hubert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted July 3, 2017 Author Share Posted July 3, 2017 Prosty wakacyjny projekcikDobry żart tynfa wart A model - świetny! Nie znajduję żadnych odniesień do tynfa, wykonany bardzo starannie i z dbałością o detal. Pozdrawiam Hubert Walnąłem go w tydzień to chyba prosty modelik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manas Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Śliczniusi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Walnąłem go w tydzień to chyba prosty modelik Tydzień... niezłe tempo. Tym bardziej wynik godzien pochwały.Zazdroszczę Ci, ja niestety nie znajduję tyle czasu na modelarstwo, żeby w tydzień cokolwiek zacząć i skończyć... szybko mi idą tylko zakupy Pozdrawiam Hubert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manas Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 szybko mi idą tylko zakupy Howgh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts