RH Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Prosty wakacyjny projekcik ,ciekawego samolotu w barwach USA ze stajni LUKGRAPH ,w skali 1:32 ,oczywiście jest to zywica + blaszki + bardzo dobrej jakości kalki + elementy foto-trawione Model tu przedstawiony byl używany w tych barwach przez Generała majora J.E. Fecheta dowódcy korpusu lotniczego w latach 14 grudzień 1927 a 19 grudzień 1931 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Prosty wakacyjny projekcikDobry żart tynfa wart A model - świetny! Nie znajduję żadnych odniesień do tynfa, wykonany bardzo starannie i z dbałością o detal. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 3 Lipca 2017 Autor Share Napisano 3 Lipca 2017 Prosty wakacyjny projekcikDobry żart tynfa wart A model - świetny! Nie znajduję żadnych odniesień do tynfa, wykonany bardzo starannie i z dbałością o detal. Pozdrawiam Hubert Walnąłem go w tydzień to chyba prosty modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 4 Lipca 2017 Share Napisano 4 Lipca 2017 Śliczniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 4 Lipca 2017 Share Napisano 4 Lipca 2017 Walnąłem go w tydzień to chyba prosty modelik Tydzień... niezłe tempo. Tym bardziej wynik godzien pochwały.Zazdroszczę Ci, ja niestety nie znajduję tyle czasu na modelarstwo, żeby w tydzień cokolwiek zacząć i skończyć... szybko mi idą tylko zakupy Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 4 Lipca 2017 Share Napisano 4 Lipca 2017 szybko mi idą tylko zakupy Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi