Gerd Napisano 11 Sierpnia 2017 Share Napisano 11 Sierpnia 2017 (...) motywem z kanistrami? wygląda elegancko, ja sam z przyjemnością zamontowałbym dwa kanistry z benzyną na przodzie pojazdu idącego do boju najlepiej jeszcze byłoby zapalić lampę naftową pod tymi kanistrami. Tak dla pewności, że się zapali na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cade Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) No tak :/ zrozumiałem przekaz;-) Wygląda na to ze będę miał jednak przerwę od malowania więc będę coś innego kombinować Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 11 Sierpnia 2017 Share Napisano 11 Sierpnia 2017 Namaluj białe krzyże na kanistrach i zamiast benzyny będzie woda w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Sierpnia 2017 Share Napisano 11 Sierpnia 2017 Albo walnąć napis "WASER" lub samo "W" i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Sierpnia 2017 Share Napisano 11 Sierpnia 2017 Albo walnąć napis "WASER" lub samo "W" i będzie git Te z wodą miały charakterystyczny wzorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cade Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2017 Wielkie dzięki za wyjaśnienie kwestii kanistrów i krzyży na nich:) Niestety w związku z ukręceniem dyszy do aerografu czeka mnie przerwa chwilowa od dalszych prac... Mam sporo wydatków związanych z planowanymi wyjazdami w góry i niestety kolejne zakupy modelarskie będą musiały poczekać :( Póki co bardzo dziękuję za wsparcie i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 12 Sierpnia 2017 Share Napisano 12 Sierpnia 2017 Kanistry pod białe krzyże masz dobre ja bym je zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 14 Sierpnia 2017 Super Moderator Share Napisano 14 Sierpnia 2017 gdzieś na ebay`u można kupić dysze i igły do "chińczyków" za śmieszne pieniądze, btw z godnie z obietnicą dotarło do mnie więc i zapodaję fotki jak to made in Japan więc naprawdę mega jakość wykonania, wypalona laserem krata w zestawie jeszcze jest zestaw pasków także wypalonych laserem + sprzączki i inne duperele do mocowania "gadżetów" na pancerzu, jak najbardziej polecam jakby ktoś chciał szukać: Kamizukuri zestaw do Tristara (vel Hobby Boss) FP-9 Honeycomb deck set. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cade Napisano 14 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2017 No tak to wygląda jak krata z prostownikow. Z grafem chyba jednak poczekam aż będę dysponować jakąś gotowka i kupię od razu co lepszego. Zobaczymy jak dlugo wytrzymam bez klejenia/malowania. Póki co mam przynaniej pretekst by zmyc z farby Tigera Wittmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi