Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
(...) motywem z kanistrami?

wygląda elegancko, ja sam z przyjemnością zamontowałbym dwa kanistry z benzyną na przodzie pojazdu idącego do boju najlepiej jeszcze byłoby zapalić lampę naftową pod tymi kanistrami. Tak dla pewności, że się zapali na pewno.

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

No tak :/ zrozumiałem przekaz;-)

Wygląda na to ze będę miał jednak przerwę od malowania więc będę coś innego kombinować

Edytowane przez Gość
Napisano

Wielkie dzięki za wyjaśnienie kwestii kanistrów i krzyży na nich:)

Niestety w związku z ukręceniem dyszy do aerografu czeka mnie przerwa chwilowa od dalszych prac...

Mam sporo wydatków związanych z planowanymi wyjazdami w góry i niestety kolejne zakupy modelarskie będą musiały poczekać :(

Póki co bardzo dziękuję za wsparcie i uwagi.

• Super Moderator
Napisano

gdzieś na ebay`u można kupić dysze i igły do "chińczyków" za śmieszne pieniądze, btw z godnie z obietnicą dotarło do mnie więc i zapodaję fotki

35752457463_676ea13b13_b.jpg35752459193_c970e58736_b.jpg

jak to made in Japan więc naprawdę mega jakość wykonania, wypalona laserem krata w zestawie jeszcze jest zestaw pasków także wypalonych laserem + sprzączki i inne duperele do mocowania "gadżetów" na pancerzu, jak najbardziej polecam jakby ktoś chciał szukać: Kamizukuri zestaw do Tristara (vel Hobby Boss) FP-9 Honeycomb deck set.

Pozdro

Napisano

No tak to wygląda jak krata z prostownikow.

Z grafem chyba jednak poczekam aż będę dysponować jakąś gotowka i kupię od razu co lepszego. Zobaczymy jak dlugo wytrzymam bez klejenia/malowania. Póki co mam przynaniej pretekst by zmyc z farby Tigera Wittmana