Dorotka Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Czołem. Ponieważ właśnie skończyłem robotę nad Abramsem (viewtopic.php?f=68&t=58896), to postanowiłem wyciągnąć z szafy kolejnego Abramsa. Tym razem będzie z Tuskiem, więc jakby co na niego wszystko zwalę. Było nie było, "będziem męczyć" to co w tym pudełeczku, plus lufa z Voyagera, plus coś tam, plus coś tam, plus... Termin mam na listopad także spoko, może po drodzę skończę T-90MS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Już zacieram ręce i dopinguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Skąd taka decyzja o terminie zakończenia prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Spoko. Ja pytam z ciekawości. Sam wyznaczam sobie terminy. Chciałbym się dowiedzieć z jakich powodów Dorotka wyznacza sobie terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 O terminach nigdy nie myślałem nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Lipca 2017 Autor Share Napisano 21 Lipca 2017 Tym razem chce się trochę pobawić "podwoziem". Model dostał podkład, brąz i żaróweczki. Teraz będą kropeczki już z bazowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Szybko szybko ładnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Lipca 2017 Autor Share Napisano 21 Lipca 2017 Szybko szybko ładnie ładnie Szybko to może i tak, ale czy ładnie to się jeszcze okaże... Baza, będą korekty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Jak skończysz, to poproszę wspólne zdjęcia obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Lipca 2017 Autor Share Napisano 22 Lipca 2017 Jak skończysz, to poproszę wspólne zdjęcia obu. Się tak nie da Panie Szanowny... Już kilka razy pisałem, że poprzedni Abrams poszybował już daleko A tymczasem na budowie zonk... Wanna się producentowi zapadła i trzeba prostować. Troszkę się zirytowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Lipca 2017 Autor Share Napisano 22 Lipca 2017 Udało się dziada okiełznać, można wracać do "podwozia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lipca 2017 Share Napisano 23 Lipca 2017 Twój system budowania i malowania na raty jet chyba jednym z najdziwniejszych schematów modelowania tego typu pojazdów jakie wiedziałem, ale ważne że efekt końcowy jest taki jak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Lipca 2017 Autor Share Napisano 23 Lipca 2017 Twój system budowania i malowania na raty jet chyba jednym z najdziwniejszych schematów modelowania tego typu pojazdów jakie wiedziałem, ale ważne że efekt końcowy jest taki jak ma być. Bo ja wiem, czy robię coś dziwnego... Raczej nie pomalowałbym "boczków" wanny po założeniu osłon i pancerza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lipca 2017 Share Napisano 23 Lipca 2017 Tys prowda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Lipca 2017 Autor Share Napisano 23 Lipca 2017 Tys prowda. W takim razie walczę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 26 Lipca 2017 Autor Share Napisano 26 Lipca 2017 Dla podtrzymania razgawora.... Dół zebrany do kupy. Generalnie nuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Lipca 2017 Autor Share Napisano 27 Lipca 2017 Ogarnięta lufa od Voyagera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 lufka wygląda bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Lipca 2017 Autor Share Napisano 27 Lipca 2017 lufka wygląda bardzo fajnie Zła nie jest ;) Grunt, że siedzi na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Lipca 2017 Autor Share Napisano 28 Lipca 2017 Jako, że ciągłe klejenie jest nudne i śmierdzi, to dziś sobie polutowałem podstawę pod karabin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Lipca 2017 Autor Share Napisano 28 Lipca 2017 Zaczyna to przypominać Abramsa... Choć do Tuska jeszcze daleko. Żeby trochę sobie utrudnić dałem mu metalowe liny (jeszcze nie do końca "podgiete") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 28 Lipca 2017 Share Napisano 28 Lipca 2017 Jakiego zestawu elementów foto trawionych używasz? Chodzi o producenta i nr. zestawu, sam nie długo startuje z Abramsem tylko w wersji M1a2 sep v2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Jakiego zestawu elementów foto trawionych używasz? Chodzi o producenta i nr. zestawu, sam nie długo startuje z Abramsem tylko w wersji M1a2 sep v2. Odpowiem za Jacka i mam nadzieję, że nie weźmie mi tego za złe. Jeśli masz Kamilu model Dragona 3556, to jest do niego dedykowany zestaw blaszek Voyagera numer 35746. Od Jacka wiem natomiast, że blachy Voyagera, dedykowane do Dragonów, nie pasują do modeli RYE FIELD... A swoją drogą Kamilu, do mnie już jedzie model RFM 5007 i żywiczna konwersja DEF MODEL 35030, czyli konwersja do wersji SEP V2. Pytanie tylko, czy te dwa produkty będą do siebie pasować?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Lipca 2017 Autor Share Napisano 29 Lipca 2017 Jakiego zestawu elementów foto trawionych używasz? Chodzi o producenta i nr. zestawu, sam nie długo startuje z Abramsem tylko w wersji M1a2 sep v2. Jak napisał Grzegorz, używam praktycznie jedynie Voyagera. Zestawy mam różne, także biorę to co mi w danej chwili potrzeba i co pasuje. Do 3556 dedykują trzy zestawy. Ten o którym napisał Grzegorz, ponadto PEA258 (zasobniki na wieży + pierdoły) i VBS0163 (lufa + pierdoły). Ale oprócz tych dedykowanych jest też cała masa innych pasujących do zestawów Dragona. Także można przebierać i wybierać: http://www.voyagermodel.com/search.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 A powiedz mi Jacku, czy zestawowa, metalowa linka od Tigerowego MS-a, mogłaby udawać linę do Abramsa? Chodzi mi o jej grubość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi