kowal76 Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) Przedstawiam mój najnowszy model którym jest Ił 18 z zestawu Eastern Express. Edytowane 22 Lipca 2017 przez Gość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Jest coś w sylwetce samolotu co mi się bardzo podoba. Choć mi bardziej się podoba starsze malowanie LOTowskie, a najbardziej to oczywiście ze specpułku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Lipca 2017 Autor Share Napisano 22 Lipca 2017 Tego z specpułku, to już kiedyś zrobiłem tylko z AZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Czy można poprosić o jakąś fotę zbiorową Twoich pasendżersów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Lipca 2017 Autor Share Napisano 22 Lipca 2017 Grzesiu nie da rady, bo odleciały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Bardzo mi się podoba, pomimo trudności opisanych w warsztacie jest fantastyczny w odbiorze. Masz rękę" do LOT-owskich malowań. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 23 Lipca 2017 Autor Share Napisano 23 Lipca 2017 Dziękuję Teraz na tapetę biorę B 787 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Dołączam do gratulacji - kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 Bardzo ładny model Iła-18. Prezentuje się bardzo elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2019 5 godzin temu, Staryfajter1954 napisał: Bardzo ładny model Iła-18. Prezentuje się bardzo elegancko. Ale wykopałeś :). Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 Przyjemny model więc i dałem komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 Wygląda na prawdę świetnie a na żywca penie jeszcze lepiej, może kiedyś będzie okazja zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Lipca 2019 Autor Share Napisano 6 Lipca 2019 15 godzin temu, Gerd napisał: Wygląda na prawdę świetnie a na żywca penie jeszcze lepiej, może kiedyś będzie okazja zobaczyć. Dzięki. Niestety ma już innego właściciela i ja raczej już go nigdzie nie zaprezentuję. Mam jednak w planach jeszcze jednego lub nawet dwa modele Iła 18 w malowaniu LOT :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi