bazylms Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Dla mnie to trochę nudno malarsko, ale wiem że bardziej wolisz realizm niż efekciarstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 (edytowane) Jak nudno malarsko? A żółtoczerwony termos z tyłu? A zielone pokrowce na wyrzutnikach granatów dymnych i żółty panel na osłonach przeciwkumulacyjnych? Toż to cała feeria kolorów Poza tym, Krzysiu, popatrz na oryginał, czy on wygląda jakby wrócił z bitwy na Łuku Kurskim? Nawet bandaże na kołach ma, jakby dopiero co z myjni wyjechał. Edytowane 27 Lutego 2019 przez Grzegorz Grabowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Pokaz miotle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Miotła wymiata Jeszcze napisu na lufie chyba brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 Napis na lufę się pojawi, jak się wreszcie zmobilizuje do pracy, ale to już będzie po powrocie do kraju. Teraz przerwa w modelarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 A gdzie jest ogniwo po środku gąski ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 15 minut temu, Bengal napisał: A gdzie jest ogniwo po środku gąski ?:) Będzie. Spokojna Twoja uczesana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 36 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Będzie. Spokojna Twoja uczesana Mam ich naście jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 Ogniwo po środku gąski..? Ps. Świetnie wyszedł..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 (edytowane) Ogniwa brakuje, bo mam jeszcze troszkę roboty z kołami. Muszę pomalować je od wewnętrznej strony, nakleić te przezroczyste kapsle na koła. To załatwię i wtedy skończę gąski. Edytowane 28 Lutego 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 A kolor bazowy to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 (edytowane) Kolor bazowy to, to: Niestety nie nadaje się pod pędzel. Edytowane 28 Lutego 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 MRP i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 (edytowane) 10 minut temu, Bengal napisał: MRP i wszystko jasne I jak dla mnie, nie ma innej opcji, gdy trzeba malować amerykańskie, współczesne pojazdy. Ale trzeba mieć aero, jakby ktoś pytał Edytowane 28 Lutego 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi