skikut Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Witam, trwało to trochę; wszak od urodzin bo był to prezent na tą właśnie okazję ale doprowadziłem ten projekt do końca Tutaj link do warsztatu gdzie są przedstawieni przyjaciele tygryska: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=58355 A o to efekty 3 miesięcznej zabawy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Mi tam się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Nic dodać nic ująć, jeszcze mała podstaweczka drewniana i perfekt do gabloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Ciekawe i nietypowe malowanie. Podoba mi się. Z uwag to na gąsienicach brak metalicznych przetarć po wewnętrznej stronie na styku z kołami oraz na zewnątrz na styku z podłożem. Rdza na wydechach mogłaby być bardziej zróżnicowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Dzięki za miłe słowa bazylms: Słuszne uwagi natomiast nie na wszystkich fotaach te miejsca są wyślizgane. Mi się taki spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Bajka gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Przyjemny w oglądaniu łachmaniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Kamo klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 17 Sierpnia 2017 Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Sierpnia 2017 Share Napisano 18 Sierpnia 2017 No i rewelacja! Model podoba mi się okrutnie! Pomaluj tylny notek i będzie idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi