skikut Napisano 9 Sierpnia 2017 Napisano 9 Sierpnia 2017 Witam, trwało to trochę; wszak od urodzin bo był to prezent na tą właśnie okazję ale doprowadziłem ten projekt do końca Tutaj link do warsztatu gdzie są przedstawieni przyjaciele tygryska: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=58355 A o to efekty 3 miesięcznej zabawy: Cytuj
Dumo Napisano 9 Sierpnia 2017 Napisano 9 Sierpnia 2017 Nic dodać nic ująć, jeszcze mała podstaweczka drewniana i perfekt do gabloty Cytuj
bazylms Napisano 9 Sierpnia 2017 Napisano 9 Sierpnia 2017 Ciekawe i nietypowe malowanie. Podoba mi się. Z uwag to na gąsienicach brak metalicznych przetarć po wewnętrznej stronie na styku z kołami oraz na zewnątrz na styku z podłożem. Rdza na wydechach mogłaby być bardziej zróżnicowana. Cytuj
skikut Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Napisano 10 Sierpnia 2017 Dzięki za miłe słowa bazylms: Słuszne uwagi natomiast nie na wszystkich fotaach te miejsca są wyślizgane. Mi się taki spodobał Cytuj
marioba Napisano 18 Sierpnia 2017 Napisano 18 Sierpnia 2017 No i rewelacja! Model podoba mi się okrutnie! Pomaluj tylny notek i będzie idealnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi