MarcinWSS Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Witajcie! Oto moja druga galeria. Miłego oglądania : wszelkie uwagi mile widziane - dopiero się uczę.. Edytowane 12 Października 2017 przez Gość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Niewiele brakowało, żebym oślinił monitor. Piękny, choć zdjęcia mogłyby być nieco lepsze. Przydałby się namiot bezcieniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWSS Napisano 25 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Dziękuję! To prawda - robienie fotek nie jest moją mocną stroną. I w tym obszarze muszę się jeszcze sporo uczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Foty rzeczywiście słabe, ale model dobry. Podoba mi się odwzorowanie młotkowania blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 28 Sierpnia 2017 Share Napisano 28 Sierpnia 2017 Model super Widziałem w sobotę oryginał... ale to były kurduplaste samoloty Swoją drogą od razu przyszło mi na myśl jak w modelu można odwzorować tę blachę, ale widzę, że ktoś już to wymyślił. Ba! Nawet zrobił. Mam pytanko odnośnie śrub rzymskich. Robiłeś, kupiłeś? Jak robiłeś, to w jaki sposób, a jak kupiłeś, to gdzie mogę to dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWSS Napisano 28 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2017 Dziękuję za opinie Panowie. To dla mnie swoiste wektory kierunku w którym podążać. Na tapecie kolejny Wingnut. Śruby rzymskie to gotowiec od GasPatch. Polerowanie blachy najpierw próbowałem zrobić metodą opisaną na stronie Wingnut Wings - wydała mi się ona jednak nie do końca dobra. Przećwiczyłem kilku producentów farb - najlepiej w/g mnie zachowuje się zestaw Mr.Hobby silver jako główny kolor i "jelitka" malowane pędzlem metalizerem w/w firmy i lekka przecierka bawełnianą szmatką całości. Dzięki temu "szlify" zyskują dodatkowy efekt "trójwymiaru". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Model super, zwłaszcza naciągi i silnik Podoba mi się wielce, jedynie śmigło wygląda jakby było odlane z mosiądzu, ale to może moje widzimisię Czekam na kolejny model, może jakiś warsztacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi