MarcinWSS Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 (edited) Witajcie! Oto moja druga galeria. Miłego oglądania : wszelkie uwagi mile widziane - dopiero się uczę.. Edited October 12, 2017 by Guest 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaQ Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Niewiele brakowało, żebym oślinił monitor. Piękny, choć zdjęcia mogłyby być nieco lepsze. Przydałby się namiot bezcieniowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinWSS Posted August 25, 2017 Author Share Posted August 25, 2017 Dziękuję! To prawda - robienie fotek nie jest moją mocną stroną. I w tym obszarze muszę się jeszcze sporo uczyć.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Foty rzeczywiście słabe, ale model dobry. Podoba mi się odwzorowanie młotkowania blachy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Model bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joles Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Model super Widziałem w sobotę oryginał... ale to były kurduplaste samoloty Swoją drogą od razu przyszło mi na myśl jak w modelu można odwzorować tę blachę, ale widzę, że ktoś już to wymyślił. Ba! Nawet zrobił. Mam pytanko odnośnie śrub rzymskich. Robiłeś, kupiłeś? Jak robiłeś, to w jaki sposób, a jak kupiłeś, to gdzie mogę to dostać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinWSS Posted August 28, 2017 Author Share Posted August 28, 2017 Dziękuję za opinie Panowie. To dla mnie swoiste wektory kierunku w którym podążać. Na tapecie kolejny Wingnut. Śruby rzymskie to gotowiec od GasPatch. Polerowanie blachy najpierw próbowałem zrobić metodą opisaną na stronie Wingnut Wings - wydała mi się ona jednak nie do końca dobra. Przećwiczyłem kilku producentów farb - najlepiej w/g mnie zachowuje się zestaw Mr.Hobby silver jako główny kolor i "jelitka" malowane pędzlem metalizerem w/w firmy i lekka przecierka bawełnianą szmatką całości. Dzięki temu "szlify" zyskują dodatkowy efekt "trójwymiaru". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenzan Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Model super, zwłaszcza naciągi i silnik Podoba mi się wielce, jedynie śmigło wygląda jakby było odlane z mosiądzu, ale to może moje widzimisię Czekam na kolejny model, może jakiś warsztacik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts