Super Moderator jawkers Napisano 14 Października 2017 Super Moderator Share Napisano 14 Października 2017 W piątek od ktorej do której przyjmujecie modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Października 2017 Autor Share Napisano 14 Października 2017 w piątek będziemy od 17 do 20- zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Października 2017 Autor Share Napisano 14 Października 2017 Bardzo ważny komunikat !. Jeśli Wasz model/ modele był ( y) malowany (e) pędzlem, nie aerografem, to prosimy zaznaczcie to w rubryce "Skala". Np. tak : "1:48 Malowany Pędzlem". Ułatwi Nam to selekcje modeli do nagrody Specjalnej od firmy "Fine-Art". Dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Października 2017 Autor Share Napisano 14 Października 2017 kolejna prezentacja nagród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 15 Października 2017 Autor Share Napisano 15 Października 2017 BARDZO WAŻNE DLA REZERWUJĄCYCH HOTEL : proszę rezerwujcie za pomocą wysłania maila na adres : recepcja@hoteldebowiec.pl Jeśli zarezerwujecie prze bucking.com, nie będzie możliwości upustu, który Wam przysługuje na hasło : "modelarze". Niestety dowiedziałem się o tym dzisiaj. Pamiętajcie o tym proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Tadam! Przyszły nagrody specjalne! Link do FB bo tam jest więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Października 2017 Autor Share Napisano 17 Października 2017 obiecałem uzupełnić nagrodę w klasie motor-sport o pucharek - no prawie pół metra nie mieści się w kadrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Października 2017 Autor Share Napisano 17 Października 2017 i meritum sprawy - "Trzy Diamenty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Października 2017 Autor Share Napisano 18 Października 2017 i jedna z najciekawszych propozycji sponsorskich firma Fine-Art ufundowała aerograf H&S Ultra "za najciekawszy model pomalowany pędzlem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Października 2017 Autor Share Napisano 18 Października 2017 chciałbym przypomnieć wszystkim iż rejestracja elektroniczna jest możliwa do czwartku 19 X 2017 do godziny 23:59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Października 2017 Autor Share Napisano 18 Października 2017 Tegoroczna edycja Przeglądu Modelarskiego jest objęta Patronatem Prezydenta Miasta Bielsko Biała a za tym idą również puchary Pana Prezydenta a zostaną wręczone za 1. Grand Prix Prezydenta Miasta Bielsko Biała za najlepszy model MPM 2. Dla najmłodszego uczestnika 3. Za najciekawszy model kartonowy Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 Przypominam iż elektroniczna rejestracja modeli na MPM 2017 trwa do końca dzisiejszego dnia - zostanie zamknięta o 23:59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 W sobotę 21 X na stoisku IBG bedzie można zakupić przedpremierowo nowości firmy w tym oczekiwanego Karasia 1/72 oraz Jak również od firmy IBG tradycyjnie pojawią się ciekawe nagrody w następujących kategoriach Najlepszy pojazd w skali 1:72 wykonany z zestawu IBG Najlepszy pojazd w skali 1:35 wykonany z zestawu IBG Najlepszy samolot wykonany z zestawu IBG Najlepszy okręt wykonany z zestawu IBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 Serdeczne podziękowania dla firmy Mirage za ufundowanie nagród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 Rejestracja on-line dobiega końca - przypominam zamykamy o 23:59 Jutro tj piątek rejestracja na miejscu od godziny 17-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 Kolejne dwie nagrody dla młodzików od KFS-Miniatures dzięki Kamil i do zobaczenia w Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 Tak więc na tą chwilę mamy 629 modeli - liczymy na pobicie zeszłorocznego wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 20 Października 2017 Autor Share Napisano 20 Października 2017 Kończymy przygotowania i czekamy na was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Października 2017 Autor Share Napisano 21 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł O. Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Witam. Na pierwszy konkurs do Bielska Białej rok temu się wybierałem i nie dojechałem. W tym roku się wybierałem i też nie dojechałem, dojechały dzięki uprzejmości kolegi Józefa modele Frania i moje. Napiszę tylko że te nagrody są przepiękne i bardzo dziękuję organizatorom. W przyszłym roku to już nie wypada się nie zjawić. Pozdrawiam. Paweł O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 I widzisz kolego trzeba było się wyrwać! Diamenty były bardzo rygorystycznie oceniane. Zdobycie drugiej pozycji w tej klasie to ogromny sukces. Twardo trzymaliśmy się regulaminu i odejmowane były punkty za błędy. O ile dobrze pamiętam (karton?)tam trochę odpadło za nierówno przyklejone bomby. Reszta była w porządku. Gratuluję modelu oraz nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Ostrowiec Świętokrzyski ze swoją skromną reprezentacją dotarł do domu. Dziękujemy za imprezę i meldujemy się również za rok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Nowy Tomyśl dotarł do bazy ok. 23.30. Dzięki za wszystko. Ale na przyszły rok zamówcie lepszą pogodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Dzięki za całkiem fajną imprezę. Byłem tylko z doskoku ze względu na zobowiązania rodzinne, ale udało się obejrzeć to co mnie interesowało i nawet dokonać skromnych zakupów na giełdzie. Fajnie, że moja kategoria - pancerka w 1:72 - była mocno obsadzona. Było na co popatrzyć. No i co ważniejsze OPŁACIŁO SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spartan75 Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Witam , czy będą dostępne wyniki z osobami i modelami nagrodzonymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi