erolo2000 Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Cześć i czołem Waszmościowie Crusader III A ukończony. S- Model i konwersja od Dana Taylora. Przydział 1wsza Pancerna . Zmalowany pędzlakami ... teraz i zawsze W trakcie : Gotowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Miły dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 , bardzo chciałbym go dorwać w 1:35... gratulacje za wykonanie! Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 A gdzie tę konwersję można dostać pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Października 2017 Autor Share Napisano 15 Października 2017 Panowie. Konwersję przywiózł mi znajomek z UK. A można dostać u Dana : http://www.dantaylormodelworks.com/crusader-aa-mk-iii-conversion-set-243-p.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Ciekawa konwersja, oryginalny model, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Jak z jakością konwersji? Miałem figurki z DT i szczerze mówiąc jakość odlewów pozostawiała sporo do życzenia. Niedolewki i dziury po bąblach skutecznie mnie zniechęciły do produktów Dana na długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 29 Października 2017 Autor Share Napisano 29 Października 2017 Jakość nie najwyższych lotów ,ale ujdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi