bożo wpożo Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Kategoria Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Warsztat TUTAJ Finito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irlandczyk85 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Sam nie wiem co powiedzieć. Wyższa szkoła malowania. Bardzo fajnie popatrzeć na twoją pracę. Chcę zobaczyć twój warsztat w wysokim połysku na następnym konkursie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Mistrzostwo - Niech się chowają wysokie połyski, warstwy lakiernicze i polerowania dziewięcioma gradacjami ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Mogę i chcę napisać tylko tyle- FANTASTYCZNY!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmald Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Jak dla mnie przekozak ;) właściwie każdy element twojej pracy zasługuje na najwyższe pochwały. Gratulacje! Jeden z najfajniejszych modeli jakie widziałem w życiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Jak zwykle miazga!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krosto Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 To ten co się wepchnął bez kolejki I wtedy: Cwany gapa. Kolejka jest. Chcesz, żeby Twoja matka miała syna bez zęba? On na to: Było jechać, nie stać. Dobra. Znaczy dobry jest okrutnie. Zrobiony, jak nigdy nie zrobię Gratuluje No i co? No i nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemi303 Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Piękny model, jak zza mgły wracają dziecinne wspomnienia. Takiego pracującego już raczej nie zobaczę. Fajnie, że Tobie udało się powrócić do dawnej motoryzacji. Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 To samo w przypadku tego Ziła, na Bytomskim stole wyróżniał się już z daleka. Rewelacyjnie zrobiony, krasnal murowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts