micmal Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Czołgutek już polepiony jakiś czas temu, dostał wykończoną podstawkę, a że zima idzie (albo już jet) to i klimatem się przypasowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 w końcu coś w dziale "dioramy" Skały bardzo fajnie Ci wyszły. Reszta tak samo. Szkoda ,że brakuje fotki głowy tego żołnierza -chętnie bym zobaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 4 Listopada 2017 Autor Share Napisano 4 Listopada 2017 Dzięki Skały to łupek, ja je tylko delikatnie olejami potraktowałem, tak aby zaznaczyć cienie i światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 no właśnie - miałem już pisać że te skały to wyglądają "bardzo naturalnie" Ja to bym jednak trochę przesunął czołg bo trochę śmiesznie wygląda jak mu dupsko tak lewituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 dla mnie SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 Super. Skały naprawdę bardzo naturalnie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 Śnieg cacunio! Zaje.... diorama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi