Super Moderator jawkers Napisano 27 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2017 Takie sugestie pojawiają się w każdym jego warsztacie - niestety kolega ma inną koncepcję na wartościowe modelarstwo Szkoda już gadać - pozostaje jedynie oglądać..... lub nie.... Tutaj na forum tak, ale na You Tube są same pozytywne komentarze typu: "Super", "Bardzo ładnie wyszedł, chciałbym tak umieć jak ty", itp. Jak ma takie komentarze, to nie dziwne, że te z forum olewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 W sumie to brak slow. A zapowiadal sie obiecujaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Odpuściłem, szkoda słów... Tutaj na forum tak, ale na You Tube są same pozytywne komentarze typu: "Super", "Bardzo ładnie wyszedł, chciałbym tak umieć jak ty", itp.Jak ma takie komentarze, to nie dziwne, że te z forum olewa. Sugerujesz akcję uswiadamiającą na w/w portalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Jpl robi modele tak jak lubi i jak chce, ale nie robi tak jak Wy chcecie, więc zamierzacie w związku z tym zacząć akcję trollowania na jego koncie na YT? Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Jpl robi modele tak jak lubi i jak chce, ale nie robi tak jak Wy chcecie, więc zamierzacie w związku z tym zacząć akcję trollowania na jego koncie na YT?Fajnie. Dziwne Solo, że akurat Ty bronisz tych modeli (tak przynajmniej to odbieram). Są zwyczajnie słabe i dają zły przykład początkującym, których komentarze widać na YT. Tym bardziej, że nie masz problemu z wytykaniem błędów innym modelarzom, a wtedy nie ma wymówek "robi jak lubi i chce". A komentować każdy może, tutaj czy na YT, co to ma wspólnego z trollingiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Przeczytaj może ze zrozumieniem mojego posta, skoro już go komentujesz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 to może napisz jasno o co ci chodzi, żebyśmy my maluczcy zrozumieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 to może napisz jasno o co ci chodzi, żebyśmy my maluczcy zrozumieli. Jpl robi modele tak jak lubi i jak chce, ale nie robi tak jak Wy chcecie, więc zamierzacie w związku z tym zacząć akcję trollowania na jego koncie na YT?Fajnie. Skoro ty w tym poście gdzieś wyczytałeś, że bronię modeli Jpl, albo że bronię komukolwiek krytykowania słabych modeli, to tylko pogratulować umiejętności znajdywania w postach tego, czego tam nigdy nie ma i nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Napisałem, że tak to odbieram, poza tym odniosłem się do twojego komentarza nt "trollowania", bo najwyraźniej z tym masz problem - chyba, że tego też w twoim poście nie było? To właściwie co chciałeś nam przekazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Że dość niegrzecznie jest naciskać na modelarza, żeby robił model tak jak wy chcecie, a nie tak jak on chce, a próby wywierania takich nacisków na jego kanale YT uważam za podwójnie niestosowne. Mam nadzieję że to jest wystarczająco jasno wyjaśnione teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 No widzisz, trzeba było tak od razu. Ja wciąż uważam, że nie ma nic złego w zwracaniu uwagi na błędy. Skoro kolega Jpl umieszcza odnośnik do filmu na YT na tym forum(na którym jest "prześladowany") to musi się liczyć z odzewem na YT tej samej grupy osób. Może też zablokować tam komentarze, czego nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 28 Listopada 2017 Tutaj na forum tak, ale na You Tube są same pozytywne komentarze typu: "Super", "Bardzo ładnie wyszedł, chciałbym tak umieć jak ty", itp.Jak ma takie komentarze, to nie dziwne, że te z forum olewa. Dobrze panowie nie ma co się kłócić. Nie było i nie ma mowy o żadnym trolowaniu, a przynajmniej nie z mojego postu to wynikło. Napisałem ze kolega bierze pod uwagę komentarze z portalu YT a nie z naszego forum i tyle. A kto jak to zrozumiał to jego problem. Proponuję zakończyć te przepychanki. W dalszych relacjach kolegi Jpl, każdy sobie zadecyduje czy warto czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi