StarBourne Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Pociesz się że jesteś już AŻ w połowie. Ja mam do zrobienia gąsienice do Jagdtigera,jestem ciekaw efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 3 Lutego 2018 Autor Share Napisano 3 Lutego 2018 Mam przyklejać na CA gąskę w miejscu, w którym styka się z kołami? Czy ma zostać to tak na "luzie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 3 Lutego 2018 Share Napisano 3 Lutego 2018 Mało się znam na Rydwanach, ale wydaje mi się, że powinieneś gąskę skrócić o jedno ogniwo, w rzeczywistości to one są dość mocno napięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 3 Lutego 2018 Autor Share Napisano 3 Lutego 2018 Mało się znam na Rydwanach, ale wydaje mi się, że powinieneś gąskę skrócić o jedno ogniwo, w rzeczywistości to one są dość mocno napięte. Jakbym wymontował jedno ogniwo, to nie dałbym rady spiąć w całość gąsek, bo bym ich tak nie naciągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 13 Marca 2018 Share Napisano 13 Marca 2018 No nie , jeszcze nie jeździ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 16 Marca 2018 Autor Share Napisano 16 Marca 2018 No nie , jeszcze nie jeździ ? Jeszcze nie Ostatnio i czasu mniej i jakoś chęci. Coś tam dłubię ale idzie powoli. Jak skończę gąski to wrzucę foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Marca 2018 Share Napisano 16 Marca 2018 No nie , jeszcze nie jeździ ? Jeszcze nie Ostatnio i czasu mniej i jakoś chęci. Coś tam dłubię ale idzie powoli. Jak skończę gąski to wrzucę foto Ja czekam na rezultaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Ja również czekam na dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 2 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2018 W końcu udało mi się złożyć i założyć gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Fajnie Nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Piękne gąseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 1 Maja 2018 Autor Share Napisano 1 Maja 2018 Dodałem ostatnio parę blaszek i złożyłem i przykleiłem z tyłu kosz. Teraz zabieram się za wieszanie łańcuchów i kulek pod wieżyczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Maja 2018 Share Napisano 2 Maja 2018 Fajnie, jedziesz dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 1 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2018 Macie jakieś pomysły jak przymocować kulki na mini łańcuszkach, od Voyager Model, z tyłu pod wieżę? To są tak drobne elementy, że ledwo je w palcach trzymam, a co dopiero przewlec taką mają kuleczkę przez mini łańcuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 2 Czerwca 2018 Share Napisano 2 Czerwca 2018 Skorzystać z pincety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 2 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2018 Skorzystać z pincety? Nawet ona jest za duża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 2 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2018 Zrobiłem inny patent z tym łańcuchami. Wykorzystałem elementy z zestawu i na nie nakleiłem kulki z zestawu zakupionego dodatkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 3 Czerwca 2018 Share Napisano 3 Czerwca 2018 Niestety chyba jedna z najgorszych opcji, w pomalowanym modelu strasznie będzie to raziło w oczy, a z biegiem czasu blaszki będą odginać się lekko w tył, tworząc nienaturalnie wyglądający fartuch. Proszę zmień te płaskie blaszki na łańsuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 3 Czerwca 2018 Share Napisano 3 Czerwca 2018 Co do mocowania to może taki ołówek-gumka do elementów fototrawionych da radę? Ewentualnie ołówek-gumka do sudoku posmarowany jakimś smaro-mazidłem na końcu powinien utrzymać kulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 4 Czerwca 2018 Share Napisano 4 Czerwca 2018 Efekt z kulkami jest bardzo słaby. Jak już się wziąłeś za taki model i chcesz go sensownie zrobić, to kurtynę musisz zrobić zgodnie z oryginałem. Trochę zabawy jest, ale wierz mi, że efekt potem cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 4 Czerwca 2018 Share Napisano 4 Czerwca 2018 Bardzo nie ładnie te łańcuszki wyglądają :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi