mandrivecs Napisano 11 Grudnia 2017 Share Napisano 11 Grudnia 2017 Drugi Rosomak na warsztacie - wersja bazowa w barwach 17 Wielkopolskiej Brygady Zmechanizowanej im. Gen. Broni Józefa Dowbor-Muśnickiego. Jesienne wieczory stają się coraz spokojniejsze - więc powoli zacznę pracę nad drugą maszyną. Zestaw bazowy: Do tego uzupełnienia w postaci kalkomanii ToRo MODEL 35D37 KTO Rosomak cz.2 oraz konwersja również ToRo MODEL 35025 KTO Rosomak - Wersja bazowa. Zapraszam do podpowiadania, oceniania i komentowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Grudnia 2017 Share Napisano 11 Grudnia 2017 Ty coś wreszcie skończysz...? Dwa Rosomaki, niemieckie pływadło na konkurs, karetka humvee, rosyjski GAZ jakis pokrak, dumvee, strażacki humvee, M1151 z PKW, M-ATV, Land Rover, Willis SAS, strażacki UNIMOG.... O co tu chodzi...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Męszczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, tylko jak kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Cieszę sie że wreszcie Rosomaki "obrodziły" Jako, że kończę vw, wytaszczyłem pudło z tym samym Rosomakiem co tradycyjnie jest w moim przypadku konsekwencją "jakiejś "książki, ewentualnie zdjęć, a że kończę ksiażkę Jacka Dutkiewicza pt. :" Dziennik Dowódcy Rosomaka" zwiazanego właśnie z 17 Wielkopolską Brygadą Zmechanizowaną, padło na tego "Rośka", ja wiem, że to nie wyścigi, ale zobaczymy kto wcześniej skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Ty coś wreszcie skończysz...?Dwa Rosomaki, niemieckie pływadło na konkurs, karetka humvee, rosyjski GAZ jakis pokrak, dumvee, strażacki humvee, M1151 z PKW, M-ATV, Land Rover, Willis SAS, strażacki UNIMOG.... O co tu chodzi...? Trochę kolegę rozumiem, ale nie znaczy, że popieram w tych działaniach ;) Sam mam rozgrzebane blisko 20 modeli i widzę teraz że jak raz się w to wpadnie, to ciężko potem jakiś skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artec Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 Jeden ma problem z ukończeniem modelu, drugi kupuje na potęgę i nie może się przełamać aby wreszcie rozpocząć, trzeci boi się wstawić coś w warsztat. Życzę koledze powodzenia :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kercher Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 Haha kurde odgrzeje kotleta. Ale Na zdjęciu na gorze jest wóz którym jeździłem i jestem prawie pewny, że za kierownicą właśnie siedzę ja haha Miła niespodzianka, trafiłem tu totalnie przypadkowo xD Powodzenia. Zamawiam model 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 27 minut temu, Kercher napisał: Haha kurde odgrzeje kotleta. Ale Na zdjęciu na gorze jest wóz którym jeździłem i jestem prawie pewny, że za kierownicą właśnie siedzę ja haha Miła niespodzianka, trafiłem tu totalnie przypadkowo xD Powodzenia. Zamawiam model Ja też do kawalerii wstąpić chciałem. Może do dziury go to dokończy rozbabrane modele!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 Nie ma takiej dziury... Najwazniejsze, to otworzyć warsztat zdjęciem pudełka, a później to już... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2020 3 godziny temu, Kercher napisał: Haha kurde odgrzeje kotleta. Ale Na zdjęciu na gorze jest wóz którym jeździłem i jestem prawie pewny, że za kierownicą właśnie siedzę ja haha Miła niespodzianka, trafiłem tu totalnie przypadkowo xD Powodzenia. Zamawiam model Dajesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kercher Napisano 11 Grudnia 2020 Share Napisano 11 Grudnia 2020 haha tutaj świeżo po odnowieniu lakieru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2022 Czy ktoś z Was dysponuje zdjęciami Rosomaka w wersji bazowej, ale koniecznie w nowym kamo to proszę o zamieszczenie w wątku. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 27 Czerwca 2022 Share Napisano 27 Czerwca 2022 Takie dwie fotki z internetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2022 Ładne ujęcie - dzięki. Od razu da się zauważyć, że plamy takie "gęste". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 z 11 Lubuskiej Dywizji Kaw Panc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Weekend jest !!!. Wstajemy pijemy mocną czarną kawę. Robimy zakupy, sprzątamy i sklejamy!!!!. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 3 godziny temu, robertmodelarz napisał: Weekend jest !!!. Wstajemy pijemy mocną czarną kawę. Robimy zakupy, sprzątamy i sklejamy!!!!. A nie można od razu sklejać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Października 2022 Autor Share Napisano 22 Października 2022 3 godziny temu, robertmodelarz napisał: Weekend jest !!!. Wstajemy pijemy mocną czarną kawę. Robimy zakupy, sprzątamy i sklejamy!!!!. Pominąłeś odrabianie lekcji z gawiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 3 minuty temu, mandrivecs napisał: Pominąłeś odrabianie lekcji z gawiedzią To było wczoraj- ja mam trzy gawiedzi -temat znany. Najbardziej buduje mnie informacja przekazana o 21.30, ze na jutro potrzebne będą klej, listewki, papier ścierny itp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Października 2022 Autor Share Napisano 22 Października 2022 Godzinę temu, robertmodelarz napisał: To było wczoraj- ja mam trzy gawiedzi -temat znany. Najbardziej buduje mnie informacja przekazana o 21.30, ze na jutro potrzebne będą klej, listewki, papier ścierny itp. Potwierdzam... Ciekawy jestem jak tak zorganizowane nauczycielki ogarnęły by prowadzenie budowy - dostawy, podwykonawców, koordynację bałaganu i sztywne ramy czasowe harmonogramów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Października 2022 Autor Share Napisano 22 Października 2022 3 godziny temu, bulik58 napisał: Gdy sie kiedys nie chcialo nosic teczki to teraz trza nosic woreczki, Oto cala tajemnica zawodowa. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie na budowach Kierownik Kontraktu, Projektu, Budowy, czy Koordynator nie nosi woreczków I nie mogą sobie pozwolić na "o kufa, przypomniało mi się o 21:30 co reszta ma robić jutro od 8 rano..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Ja parę lat przepracowałem w tej instytucji dlatego teraz zdarza mi się chodzić w brudnych butach....i nie mam nerwicy natręctw oraz wyrzutów sumienia. 3 minuty temu, mandrivecs napisał: Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie na budowach Kierownik Kontraktu, Projektu, Budowy, czy Koordynator nie nosi woreczków I nie mogą sobie pozwolić na "o kufa, przypomniało mi się o 21:30 co reszta ma robić jutro od 8 rano..." Na pewno nie skleję tego modelu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Października 2022 Autor Share Napisano 22 Października 2022 O sklejenie tej figurki poprosił mnie kolega, który ma prawicowo-narodowy skręt i chce sobie na biurku w robocie postawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 5 minut temu, mandrivecs napisał: O sklejenie tej figurki poprosił mnie kolega, który ma prawicowo-narodowy skręt i chce sobie na biurku w robocie postawić... Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma. Jak sklejać to sklejać , na pewno to nie jest marszałek Piłsudski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi