imek46 Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Adam ślepota mnie jakaś ogarnęła chyba. Są jakieś opłaty startowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 7 Lutego 2018 Autor Share Napisano 7 Lutego 2018 Opłat startowych brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Lutego 2018 Share Napisano 7 Lutego 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 11 Lutego 2018 Autor Share Napisano 11 Lutego 2018 Informuję że firma Hinomaru hobby kits ufundowała nagrodę specjalną za najciekawszy model lotniczy w barwach japońskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Informuję że firma Hinomaru hobby kits ufundowała nagrodę specjalną za najciekawszy model lotniczy w barwach japońskich. To trzeba ścisnąć poślady i coś zlepić ze "słoneczkiem" na kadłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 21 Lutego 2018 Autor Share Napisano 21 Lutego 2018 Kolejna nagroda : Za model zasługujący na miano "niezłej sztuki" zdaniem IPMS Warszawa - statuetka "Babaryba" IPMS Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 21 Lutego 2018 Share Napisano 21 Lutego 2018 Ktoś z Radomia śmiga na wystawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 21 Lutego 2018 Share Napisano 21 Lutego 2018 cześć, jako, że ja pierwszy raz tak spytam, czy w formularzy zgłoszeniowym w miejsce ,,0" coś wpisujemy, czy zostawiamy? z góry dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 22 Lutego 2018 Autor Share Napisano 22 Lutego 2018 Karty są w Excelu , jeżeli wypełnione zostaną pozycje w pierwszej oraz drugiej karcie w miejsce zer "wskoczy" to co zostało wpisane w rubryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureliusz76 Napisano 22 Lutego 2018 Share Napisano 22 Lutego 2018 Modelarze Combat-u z Chełmży do puli nagród specjalnych dołączają swój Puchar Combatanta. Pozdrawiamy i do zobaczenia na konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 23 Lutego 2018 Share Napisano 23 Lutego 2018 Bielska Strefa Modelarska melduje się w Mińsku oczywiście z nagrodami puchar - nasze Grand Prix oraz prezent dla Juniora za naszym zdaniem 'Najciekawszy Model Lotniczy' POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 Co tam się w Mińsku działo?? Nikt nic nie pisze nikt, nic nie pokazuje, żadnych fotek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 fotek nie mam bo byłem w oba dni tylko przejazdem ale mam mandat karny i to takie ze skrzydełkami co na zdjęciu wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 mam mandat karny i to takie ze skrzydełkami co na zdjęciu wyżej Od husarii?? pochwal się komu podpadłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 artykułowi 92a KW i Bielskiej Strefie Modelarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 artykułowi 92a KW Że tak nieśmiało zapytam: a o ile km/h więcej Kolega fukną miejscową "autostradą"? Mam nadzieję że za dużo to Ci z kieszeni nie wyjęli I jak się domyślam kilka punktów w CV też przybyło A poza tym to impreza super pomijając problemy z mikrofonem Ku uciesze niektórych "wiatraki" latoś mocno obrodziły i było na czym oko zawiesić. W swoim lenistwie zrobiłem zaledwie kilka fotek I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Ja byłem ale zdjęć ni mam. Mam jednak wrażenie że wystawa mniejsza, skromniejsza. Mało kartonów, niewiele figurek i popiersi, Kilka cywilów i okrętów. Ale to tylko moje odczucia a może to mróz bo zwiedzających też jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Mam jednak wrażenie że wystawa mniejsza, skromniejsza. A gdzie się mieli wszyscy pomieścić jak Kolega "zajął" 8mb stołu swoimi pancerniakami Kartonów było stanowczo mniej ale za to dopisały żaglowce/okręty i śmigłowce (28 sztuk!!!) A mniej nie znaczy gorzej. Jak na stole nie ma ścisku to przyjemniej się ogląda i ocenia A Generał Mróz jak zwykle swoje zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Oj tam od razu 8m. Raptem 7 modeli przywiozłem a to tylko 3m. Jakbym wiedział że tak mało będzie w 1:32 przytargał bym może jeszcze MiGa-23. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Dużo jest zdjęć z imprezy na FB. Choćby te robione przeze mnie: https://www.facebook.com/pg/modeldenar/photos/?tab=album&album_id=891146024391224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 artykułowi 92a KW i Bielskiej Strefie Modelarskiej Do "Uwaga Pirat" sie nie załapałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureliusz76 Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 Combat-anci z Chełmży dziękują za wspaniałą imprezę modelarską. Wycieczka do 7 Pułku Ułanów Lubelskich była żywą lekcją historii i patriotyzmu zarówno dla starszego jak i młodego pokolenia. To był bardzo dobry pomysł. Na naszym FB są zdjęcia z wystawy-konkursu jak i wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Co tam się w Mińsku działo?? Nikt nic nie pisze nikt, nic nie pokazuje, żadnych fotek :([/ to ja może kilka bardziej towarzyskich oraz nasi laureaci Bielska Strefa Modelarska dziękuje wszystkim za miłe spotkanie i na koniec mój skromny dorobek w klasie samoloty tłokowe 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braciszek17 Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 W imieniu Modelarskiej Grupy wyjazdowej "Kraków", oraz Firmy LUKGRAPH, pragnę pogratulować organizatorom bardzo fajnej i doskonale poprowadzonej imprezy. Wszystko o czasie, świetna grochówka i dużo naprawdę dobrych modeli. Gratulujemy zwycięzcom i zwyciężonym. W ogóle super jest spotkać się raz na czas. Dziękuję za wycieczkę do 7 p.u.- macie świetną grupę rekonstrukcyjną. Jedyny minus to minus 20 w nocy i podmarznięte paliwo w filtrze. Niniejszym składam osobiste podziękowania ekipie z Bielska Białej, która ofiarnie pomogła nam przy wypluciu niepotrzebnej parafiny z filtra. Pozdrawiam wszystkich. Do zobaczenia Miroslav Topolanek "PREMIER" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi