makinen Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 Czekałem na to równie długo, jak na GROM od Tomcata. Wreszcie jest, więc nie mogłem sobie odmówić. Oprócz quada będzie również kierowca, wyposażenie, broń "pokładowa" z Live Resin. Kilka zdjęć inspiracyjnych i niewykluczone, ze na małej podstawce stanie również motocykl i 2-3 członków MARSOC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 Zapowiada się bardzo ciekawie. Czekam na update'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 Fajne "cacko" to już chyba 2-gi quad w 1/35. Kiedyś mignął mi gdzieś w sieci "angol" na 4 kołowcu ala quad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2017 Bronco od 100 lat wypuszcza brytola, ale chyba jeszcze ze 100 potrwa, zanim dopną swego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 Bronco od 100 lat wypuszcza brytola, ale chyba jeszcze ze 100 potrwa, zanim dopną swego. W którymś z czeskich "Modelarzy' czytałem, widziałem reklamę. To chyba w tym samym czasie, gdy academy wydała rq 7b w 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 Dobrze, że nie będziesz robił go w konkursie, to może wyjdzie naprawdę dobry model Uzbrojenie mu dokupisz? No i może jakieś dobre zdjęcia zawartości byś porobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2017 Dobrze, że nie będziesz robił go w konkursie, to może wyjdzie naprawdę dobry model Uzbrojenie mu dokupisz? No i może jakieś dobre zdjęcia zawartości byś porobił Jakzesz mi tej „ojcowskiej” uszczypliwości brakowało. Jest szansa, że uda mi się nie spieprzyć pięćdziesiątego szóstego modelu z rzędu, choć...Kubisz daj mi szansę- nie znalazłem nigdzie instrukcji składania. Dodatkowe uzbrojenie- proca... A na poważnie- mam M249 ze swingarmem i mocowaniem, więc pewnie znajdzie się miejsce. MK47 tez mam, ale tu już chyba lokalizacja zajęta przez manele z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 A czy ja napisałem, że coś spieprzyłeś? Po prostu - nie ma ciśnienia, nie ma terminu, można się bardziej przyłożyć, nie odpuszczać, dopracować szczegóły. Zrobić coś wyjątkowego, a nie przyzwoicie i poprawnie przeciętnego Instrukcji Live Resin nie dołącza do nowszych zestawów, a publikuje na swojej stronie, do pobrania i wydrukowania. Dawaj te zdjęcia zawartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2017 Dziś już nie zrobię- na wschodzie Polski szybciej się ciemno robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 To poproszę jutro A takie coś Cię interesuje?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2017 No jasne- do tej pory był tylko żywiczny tej samej firmy, co czeska Toyota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 Że MMK? Chyba nie, Hobby Fan miał (ma?) w ofercie żywicznego FAV... Nieważne, koniec offtopu, dłubaj se na razie tego Polarisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 Dziś już nie zrobię- na wschodzie Polski szybciej się ciemno robi Piotrek - jest takie przedwojenne przysłowie: "Na wschód od Konina Azja się zaczyna"... A tak serio - rewelacyjny zakup. Jestem bardzo ciekaw efektu końcowego. Ile zabuliłeś za cały set..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2017 Ile zabuliłeś za cały set..? 72$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 Ile zabuliłeś za cały set..? 72$ Tyle, co mój Legend, który wsiąkł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2017 To mały inbox. Figuranta nie fotografowałem, bo prosty montaż, a detal taki, jak w pozostałych elementach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 Ahhh ten Carl Gustav wybornie wykonany Idealna wersja do Humvee JWK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 17 Grudnia 2017 Share Napisano 17 Grudnia 2017 To jeszcze powiedz gdzie kupiłeś. Mnie tylko ich sklep wyskakuje a swołoczy nie ufam, że dostarczą. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2017 To jeszcze powiedz gdzie kupiłeś. Mnie tylko ich sklep wyskakuje a swołoczy nie ufam, że dostarczą. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Wszystko kupuję tutaj https://models-hobby.com Jeśli mam pytania, to bezpośrednio do Yaroslava na Armoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Grudnia 2017 Share Napisano 17 Grudnia 2017 To jeszcze powiedz gdzie kupiłeś. Mnie tylko ich sklep wyskakuje a swołoczy nie ufam, że dostarczą. Jeszcze chyba nikt się na ten sklep producenta nie naciął, więc nie ma co wszystkich do jednego wora wrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2017 To jeszcze powiedz gdzie kupiłeś. Mnie tylko ich sklep wyskakuje a swołoczy nie ufam, że dostarczą. Jeszcze chyba nikt się na ten sklep producenta nie naciął, więc nie ma co wszystkich do jednego wora wrzucać. o to to to to! Właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 17 Grudnia 2017 Share Napisano 17 Grudnia 2017 Ja się już dwukrotnie na ruskich nadziałem i im po prostu nie ufam. Stąd takie stwierdzenie. Ale jeśli polecacie to spróbuję. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 28 Grudnia 2017 Share Napisano 28 Grudnia 2017 Fajne te pojazdy, świetna makieta się kroi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Coś temat zamarł... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi