bartek33365 Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Ostatni w tym roku. Malowany Ammo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Dobrze że napisałeś że to 1:72 myślałem że 35. Wygląda zawodowo. Brawo. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Urodziwy! Powodzenia w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Bardzo ładny i czysto pomalowany, mam proźbę wstaw jak możesz na czym się wzorowałeś (instrukcja , zdjęcie) bo poza syryjskimi nie mogę znaleźć zdjęć innych BM w tej konfiguracji ,pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Nooo...jeżeli teciak był malowany ammo... i te czarne pasy także malowane ammo...to szacun że tyle wyciągnąłeś z tych miernych farbek, dla których 72...to troszkę za wysokie progi jednak. Naprawde ładnie wyszło:) Nie przepadam za współczesnymi wozami ale sam model bardzo ładny i sam kamuflaż bardzo ciekawy tzn konwencja barw z białym bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 2 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2018 Dzięki. Powiem szczerze, że mi się Ammo dobrze maluje. Nie narzekam. Co do malowania to znalazłem w sieci tą wersje. Kolory brane również z planszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi