bartek33365 Napisano 31 Grudnia 2017 Napisano 31 Grudnia 2017 Ostatni w tym roku. Malowany Ammo. Cytuj
Gerd Napisano 1 Stycznia 2018 Napisano 1 Stycznia 2018 Dobrze że napisałeś że to 1:72 myślałem że 35. Wygląda zawodowo. Brawo. Gratulacje. Cytuj
rhinoceros Napisano 1 Stycznia 2018 Napisano 1 Stycznia 2018 Urodziwy! Powodzenia w Nowym Roku! Cytuj
OLO Napisano 1 Stycznia 2018 Napisano 1 Stycznia 2018 Bardzo ładny i czysto pomalowany, mam proźbę wstaw jak możesz na czym się wzorowałeś (instrukcja , zdjęcie) bo poza syryjskimi nie mogę znaleźć zdjęć innych BM w tej konfiguracji ,pozdrawiam OLO Cytuj
jerzype Napisano 1 Stycznia 2018 Napisano 1 Stycznia 2018 Nooo...jeżeli teciak był malowany ammo... i te czarne pasy także malowane ammo...to szacun że tyle wyciągnąłeś z tych miernych farbek, dla których 72...to troszkę za wysokie progi jednak. Naprawde ładnie wyszło:) Nie przepadam za współczesnymi wozami ale sam model bardzo ładny i sam kamuflaż bardzo ciekawy tzn konwencja barw z białym bardzo mi się podoba. Cytuj
bartek33365 Napisano 2 Stycznia 2018 Autor Napisano 2 Stycznia 2018 Dzięki. Powiem szczerze, że mi się Ammo dobrze maluje. Nie narzekam. Co do malowania to znalazłem w sieci tą wersje. Kolory brane również z planszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi