Solo Napisano 24 Września 2018 Autor Share Napisano 24 Września 2018 Wszyscy na forum wiemy że F14 AMK to dla ciebie zło więc nie musisz się wysilać jeszcze bardziej. I to zło kupiłem ponad rok temu. No ciekawa teoria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Z tym kupieniem to jest mały problem... I to zło kupiłem ponad rok temu.No ciekawa teoria. Kupiłeś? czy tylko wyłożyłeś kasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Września 2018 Autor Share Napisano 25 Września 2018 Chyba to jasne. I to zło kupiłem ponad rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Września 2018 Autor Share Napisano 27 Września 2018 U-2A od AFV Club chyba niedługo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 (edytowane) GWH zapowiada F-14. Powodzenia AMK. Edytowane 28 Września 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Września 2018 Autor Share Napisano 28 Września 2018 Wczoraj się zastanawiałem czy jest miejsce na rynku na 3 dobry model F-14. No jak widać jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 (edytowane) Kupie Tamiye F-14 1/48 za 150 złotych , cena nie podlega negocjacji . . Proszę pisać na priva . Pozdrawiam Hello Ps : 3 sztuki Edytowane 28 Września 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Września 2018 Autor Share Napisano 28 Września 2018 Swoją drogą to za jakieś 2 miesiące ten model powinien być w sprzedaży. Też chyba jedną Tamkę opchnę, albo na testy przeznaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 No to jednego już mam , jeszcze dwa . Jeden będzie złożony drugi rozłożony a trzeciego zrobię w locie z szachownica jak zatapia Potiomkina Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 Nurz wbity w plecy AMK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 Nurz wbity w plecy AMK! Tiaaa... NURZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Września 2018 Autor Share Napisano 28 Września 2018 Z tym nożem to całkiem serio pojawił się taki post na ARC że GWH śmiał wypuścić model który zaszkodzi AMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 Z jakiego kraju jest AMK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 Macao. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Września 2018 Autor Share Napisano 28 Września 2018 Czyli Chiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 Z tym nożem to całkiem serio pojawił się taki post na ARC że GWH śmiał wypuścić model który zaszkodzi AMK. Głupie. To akurat wina AMK, bo pierdzieli sie z F-14 się jak matka z urwisem. Jakiej jakości jest model Tamki każdy wie, GWH wyrobił sobie chyba renomę i wiadomo, czego mniej więcej można się spodziewać - a to wszystko i tak wyjdzie szybciej niż AMK i ten wejdzie na już nasycony rynek. Samo GWH to mogłoby zająć się tematem MiG-a 29 ale w wersji 2-miejscowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 Samo GWH to mogłoby zająć się tematem MiG-a 29 ale w wersji 2-miejscowej. O taaaaaak . Macao. Ha i ........ "po macale " - słabszy przegrywa , mądrzejszy wygrywa . Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Września 2018 Autor Share Napisano 28 Września 2018 Ten F-14A GWH to nie jest, wbrew pozorom, taki dziwny pomysł. Tamka wypuściła piękny, ale jednak dość ubogi jeśli chodzi o opcje konfiguracyjne model. AMK robi maksymalnie odbajerowany model, ale F-14D, do tego nie wiadomo czy w ogóle się w tym roku pojawi w sklepach. No to GWH wskakuje w wolne miejsce i wypuszcza zdaje się (bo rendery to sugerują), bardzo mocno konfigurowalny F-14A. Tamka już swoje zarobiła, bo ich model jest na rynku od 2016 roku, więc Japończycy co mieli zarobić to zarobili, a teraz model GWH będzie swojego rodzaju świeżynką na rynku, więc pewnie się dobrze sprzeda, kwestią jest tylko cena, ale na Zachodzie GWH nie jest zbyt drogie. To ma całkiem spory sens. Jeśli potem wypuszczą F-14D, co jest więcej niż prawdopodobne, to biorąc pod uwagę jakość modeli GWH (szczególnie ostatnio przepiękny Su-35) to AMK może mieć poważne problemy, biorąc pod uwagę że ich poziom detalu i linii podziału nie dorównuje GWH. No ale trzeba było dłużej się grzebać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 Dla zainteresowanych, inbox F-15E od GWH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Września 2018 Autor Share Napisano 28 Września 2018 Nie chce mi się porównywać wypraski po wyprasce, ale z tego co widzę to chyba to jest to samo co w F-15I plus dodatkowe uzbrojenie i kalki, minus chyba 1 wypraska typowo "żydowska" jak i izraelskie uzbrojenie. Idzie do mnie ten model z LM, zastanawiam się teraz czy potrzebuję Revella, ale z drugiej strony mam do niego wiadro żywic, więc szkoda oddać za grosze. Życie modelarza to nieustająca udręka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 Solo , zamienię Twoje grosze na solidne polskie złoto . Oczywiście po potraceniu opłat manipulacyjnych i amortyzacji i VAT , itd . . No i w końcu model już macany , niemiecki , więc az 30 % zapłacę w dobrej walucie . Hello A tak bardziej serio . GWH idzie jak burza z bardzo dobrymi modelami . Co to będzie jak zrobią F-16 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Września 2018 Autor Share Napisano 28 Września 2018 F-16 to całkiem dobry pomysł, bo brakuje na rynku dobrych zestawów od A do V. Tamka sobie odpuściła chyba temat, więc czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Września 2018 Autor Share Napisano 29 Września 2018 Swoją drogą to słyszałem jakiś czas temu plotkę że GWH ma wypuścić Su-22, a tu Tomcat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 Jak jesteśmy przy tematach o kocurze od AMK, to taki filmik dzisiaj mi wyskoczył na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Września 2018 Autor Share Napisano 29 Września 2018 Spasowanie kadłuba to jak widać nie jest porywające w tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi