Szymon Pasternak Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Wiatam. Na powitanie chciałbym przedstawić wam mojego ulepka ;) Jak w tytule jest napisane jest to P-51D Mustang. Jestem amatorem i to jeden z pierwszych moich modeli które zeszły z taśmy produkcyjnej;) Wiem że nie jest to może mistrzostwo ale mam nadzieję że nic się nie stanie gdy pokażę go na tym zacnym forum ;) Jest to mój jeden z pierwszych modeli Edytowane 8 Lutego 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 Kolego musisz wrzucić foty na jakiś serwer typu fotosik.pl skopiować link do zdjęcia A podczas dodawania trzeba kliknąć najszybciej w ikonę . Pozdrawiam i czekamy na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 Witaj, nie wstawisz na forum zdjęć bezpośrednio z komputera, musisz skorzystać z jakiegoś hostingu zdjęć, np Imgur https://imgur.com/ Tu masz instrukcje http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=238&t=54974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon Pasternak Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2018 Kolego musisz wrzucić foty na jakiś serwer typu fotosik.pl skopiować link do zdjęcia A podczas dodawania trzeba kliknąć najszybciej w ikonę .Pozdrawiam i czekamy na zdjecia Taraz jest dobrze ? Skorzystałem z Imgur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 Prze-sa-dzi-łeś! Ze wszystkim co w zamyśle miało być śladami eksploatacji. Z drobiazgów: Mustangi operujące z Anglii nie miały anteny drutowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 11 Stycznia 2018 Share Napisano 11 Stycznia 2018 Nie jest źle na początek ale zgodzę się z Sir Letalinem, że samolot wygląda tak jak by "obsługa naziemna" się nim w ogóle nie interesowała :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 11 Stycznia 2018 Share Napisano 11 Stycznia 2018 letalin napisał wszystko. Pomijając merytorykę ta linka wygląda bardzo źle, za gruba. Jeżeli możesz to Szybko ją zdejmij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 Rzeczywiście wygląda trochę jak odnaleziony po latach w koreańskiej dżungli Czy przypadkiem lewa klapa nie jest bardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi