ewpiga Napisano 29 Stycznia 2018 Share Napisano 29 Stycznia 2018 Samochodzik wielkości paczki fajek. Żywica. Karoseria to jeden wielki odlew do którego trzeba dokleić wieżę, klapy włazów, koła oraz skąpy układ wydechowy. W zestawie blaszka osłony grill’a.. i takie sobie tobołki. Zostawiłem kanistry i z odpadków „BD” złożyłem „nowe” klamoty. Malowany Humbrolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Stycznia 2018 Share Napisano 29 Stycznia 2018 Świetnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Stycznia 2018 Share Napisano 31 Stycznia 2018 Widzę, ze idziesz w kierunku Bożo Wpożo Potworki i koszmarki techniczne, a wykonane elegancko. Zawsze cieszą mnie nietypowe modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Może by jakiś mały wjazd ma minę by się przydał. Za cały ten pojazd jakiś taki nieokopcony. Poza tym rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 2 Lutego 2018 Autor Share Napisano 2 Lutego 2018 Może by jakiś mały wjazd ma minę... Gdybym tylko mógł „popsułbym” Ratuje je tylko to, że są z żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Na pewno po wyjechaniu z tego tła wpadł na minę i będzie drugi "wybuchowy" egzemplarz Bardzo ładny i przyjemny w odbiorze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Świetny pokrak, szkoda, że nie ma bidak podstawki, ale i tak jest gites Mam pytanie- produkty AA kupujesz u producenta? Długo czeka się na realizację zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi