Flachenty Napisano 31 Stycznia 2018 Share Napisano 31 Stycznia 2018 Właśnie pojawia się na rynku niemieckim i angielskim nowe wydawnictwo IBG pt. The World at War Prezentuję poniżej pierwszy model z tej serii. Co prawda nie mój temat ani skala ale składa się szybko i fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Takie FtF na rynek germański? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 2 Lutego 2018 Share Napisano 2 Lutego 2018 świetny kamuflaż, w praktyce naprawdę trudny (2 ciemne odcienie), ciekaw jestem jaką kolejność obrałeś?? Układ jezdny mi się średnio podoba, nie przepadam za tymi uproszczonymi układami jezdnymi...ale rozumiemzałożenie, natomiast dragon to już przesadził robiąc coś takiego, oszaleli ze stosunkiem cena do jakości... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2018 Share Napisano 3 Lutego 2018 Konkurencja dla FtF? Ładnie go zrobiłeś. Mnie osobiście trochę gąsienice jakościowo się nie podobają, ale widocznie takie są ograniczenia skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 5 Lutego 2018 Share Napisano 5 Lutego 2018 miro986 napisał: Propos wydawnictwa na twarzoksiążce ktoś pisał ,że może będzie dostępne w Polsce "w dobrych sklepach modelarskich W Martoli jest w zapowiedziach, więc chyba będą je mieli w ofercie. No i chyba będzie można te modele kupić u źródła czyli w IBG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Jest już na Jadarze https://www.jadarhobby.pl/ibg-world-at-war-w001-172-pzkpfw-iii-ausf-german-medium-tank-p-52796.html 34 zł badum tsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Również mam ochotę popełnić ten model. Widać rękę modelarza. Bardzo ładne. Z przyjemnością oglądam. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Zobaczyłem pomacałem i takie stwierdzenie, subtelniej zrobiony niż FtF, detal wyraźniejszy poza układem jezdnym, tu jest podobnie jak w FtF. Takie to pierwsze wrażenie pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Bardzo ładny modelik. Malowanie mi się bardzo podoba, ale o samym modelu nie wiem co napisać :c) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi