Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tuzinkowa.gif

W imieniu ISMR i swoim chciałbym zaprosić wszystkich na naszą imprezę. Która w tym roku odbędzie się 19-20 maja.

Przez lata podpatrywaliśmy, dyskutowaliśmy i słuchaliśmy Was aby wypracować model imprezy jaki w naszym odczuciu akceptujecie i dla tego nie przewidujemy wielkich zmian. Co nie znaczy, że jakieś nie nastąpią, ale o tym stopniowo będziemy informować.

Np. rok temu wprowadziliśmy zapożyczony od naszych Wrocławskich kolegów system pieczątkowy informujący o pracy sędziów. Odebrane to zostało przez Was dobrze i będziemy to kontynuować.

st-detal.jpg st-malowanie.jpg st-mlot.jpg st-piorko.jpg st-film.png st-specjalna.jpg

A co jeszcze ciekawego, dowiecie się wkrótce...

Napisano
tuzinkowa.gif

W imieniu ISMR i swoim chciałbym zaprosić wszystkich na naszą imprezę. Która w tym roku odbędzie się 19-20 maja.

Przez lata podpatrywaliśmy, dyskutowaliśmy i słuchaliśmy Was aby wypracować model imprezy jaki w naszym odczuciu akceptujecie i dla tego nie przewidujemy wielkich zmian. Co nie znaczy, że jakieś nie nastąpią, ale o tym stopniowo będziemy informować.

Np. rok temu wprowadziliśmy zapożyczony od naszych Wrocławskich kolegów system pieczątkowy informujący o pracy sędziów. Odebrane to zostało przez Was dobrze i będziemy to kontynuować.

st-detal.jpg st-malowanie.jpg st-mlot.jpg st-piorko.jpg st-film.png st-specjalna.jpg

A co jeszcze ciekawego, dowiecie się wkrótce...

Wojtku w dużą nazwę imprezy wkradł Ci się błąd ; mianowicie "zjadłeś" n

Napisano
tuzinkowa.gif

Wojtku w dużą nazwę imprezy wkradł Ci się błąd ; mianowicie "zjadłeś" n

Bo "tuzikowy" pochodzi od "Tuza"- "ASA".

"Tuzik" to taki mały "AS", czyli "ASIK".

To będzie impreza dla "Asików"!

Napisano

No zjadłem :( to z biedy chyba, albo ze skąpstwa

[Edit] Już poprawiłem Jednak pochodzi to od tuzina choć interpretacja rhinoceros'a bardzo mi się podoba

Napisano
No zjadłem :( to z biedy chyba, albo ze skąpstwa

[Edit] Już poprawiłem Jednak pochodzi to od tuzina choć interpretacja rhinoceros'a bardzo mi się podoba

To proponuję jeszcze podmianę kartonu z jajami na właściwy ;)

Napisano (edytowane)

OK, zmieniłem, skoro tak czepiacie się jajek

Solo dasz radę skończyć F-16 na nasz konkurs ?

Edytowane przez Gość
  • 2 weeks later...
Napisano
No Kury już nie ma(m)... to swoje przytargam

Do zobaczenia Wojtuś

A wy tylko o jajkach, a tu atrakcje wam szykujemy. Ale spoko zrobimy coś z tymi waszymi jajkami... co powiecie na "Zderzacz Hadronów"
No to KPM będzie... jajek i kur nie przywiezie ale Buta na pewno ;)
Jajka Pod But
Napisano

Mróz minus 10 stopni, a my na rynku w Inowrocławiu kręcimy kolejny spot reklamowy 12 Inowrocławskiego Konkursu Modelarskiego.

12ikm-film01.JPG

• 2 weeks later...
Napisano

Mamy dla startujących niespodziankę.

W sobotę 19.05.2018 od godziny 10:00 do 16:00 każdy startujący będzie miał prawo do lotu z balonem.

Napisano

Przepraszam, a czy dzisiaj jest 1 kwietnia ?

U mnie słowo droższe pieniędzy i jak piszę nie pierwszego kwietnia to tak musi być !

Napisano

Mieeetek jest już stałym uczestnikiem naszej imprezy, I mogę dodać, że partner Mieeeetka też obiecał, że będzie.

Napisano

SAMOZWAŃCZE MISTRZOSTWA GALAKTYKI W CYMBERGAJA

cymbergaj2.jpg

Mikołaj Rej napisał: A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.

Tak i my ogłaszamy wszem i wobec:

A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż my nie gęsi i swoje miszczostwa mają

Ogłaszamy więc, że w trakcie spotkania integracyjnego rozegrane zostaną MISTRZOSTWA GALAKTYKI W CYMBERGAJA

cymbergaj.jpg

Rozgrywki będą się odbywały według starych zasad:

1. Każdy zawodnik wystawia jednego gracza - 1 zł

2. Każdy zawodnik popycha gracza za pomocą grzebienia (wskazany czysty i z kompletnym uzębieniem)

3. Piłkę dostarcza organizator - 20 gr

4. Reprezentacja może liczyć od 1 zawodnika (indywidualny) do 5 zawodników (zespół-każdy zawodnik rozgrywa osobny mecz)

5. Mecz będzie się składał z dwóch połówek po 10 minut z przerwą ok 30 sek.

6. Nie będzie przeprowadzanych badań antydopingowych.

7. Zgodnie z zasadą zwycięzca bierze wszystko, Zwycięzca zabiera wszystkich graczy.

k-cymb.jpg Zgłaszanie reprezentacji do zawodów.

• 3 weeks later...
Napisano
A Mieetek będzie w tym roku??

Prowadzimy rozmowy z mini zoo w sprawie wypożyczenia Mieeeetka na czas konkursu. Na razie nie mamy informacji czy partner go przygarnie czy załatwiamy nocleg również Mieeeeetkowi.