ziaro Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 Genialnie. Pozazdrościć wprawy w budowaniu oraz malowaniu modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 24 Marca 2018 Autor Share Napisano 24 Marca 2018 Ciekawe co następne będzie hmm Hmm, sam się zastanawiam. Mam zaczęte: BM-21 Grad z BM-27 Uragan (idą na jedną podstawkę) BTR-80 z T-80 (też jedna podstawka) 2S19 i 1K17 Idzie reż M911 Menga i THAAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 THAAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 całość jak najbardziej wypas ale silnik, bardzo ubogi i moim zdaniem psuje efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 24 Marca 2018 Autor Share Napisano 24 Marca 2018 Genialnie. Pozazdrościć wprawy w budowaniu oraz malowaniu modelu. Dzięki. A jakoś tak wyszło. THAAD zanim przyjdzie to jeszcze ze 3 miechy. Coś trzeba robić w tym czasie. całość jak najbardziej wypas ale silnik, bardzo ubogi i moim zdaniem psuje efektsilnik to tak proforma. Całość zakryta. Pokazałem tylko że jest. W nowym mengowym M911 HET np nie ma. Można dokupić żywiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 jest MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 Sztuka dla sztuki Tak jak spód, kabina, silnik itd... Spód spodem wiadomo ale silnika, zwłaszcza jeśli go nie widać, bo w całości maską zakryty w ogóle nie robię, bo i po co, dla sztuki?! a kabinę przez szyby zawsze coś tam widać. Do Bytomia to bydle dotarło?...bo chyba go tam nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 25 Marca 2018 Autor Share Napisano 25 Marca 2018 Sztuka dla sztuki Tak jak spód, kabina, silnik itd... Spód spodem wiadomo ale silnika, zwłaszcza jeśli go nie widać, bo w całości maską zakryty w ogóle nie robię, bo i po co, dla sztuki?! a kabinę przez szyby zawsze coś tam widać. Do Bytomia to bydle dotarło?...bo chyba go tam nie widziałem. Nie widać stety/niestety. Silnik robiłem bo zawsze można coś poćwiczyć rdzewienie, kurzenie, chlapanie, olejowanie itd.Nie do Bytomia nie dotarł, mieliśmy jechać ale coś nam wypadło i może next year. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 Silnik robiłem bo zawsze można coś poćwiczyć rdzewienie, kurzenie, chlapanie, olejowanie itd.Nie do Bytomia nie dotarł, mieliśmy jechać ale coś nam wypadło i może next year. Nie no spoko, rozumiem, co kto lubi, a ja pisałem o sobie ;-) No i trochę szkoda, że nie dotarliście do Bytomia, bo liczyłem, że obejrzę go sobie na żywo. No ale cóż, bywa, wielu osobom zmieniły się plany w ostatniej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi