grzesiek83 Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Chciałbym Wam przedstawić do oceny model Fiata 621 od Ftf. Model wykonałem w barwach "cywilnych", wzbogaciłem go jedynie o wykonane we własnym zakresie przednie szyby oraz linki mocujące plandekę. Rozwierciłem także reflektory, które następnie zalałem wikolem. Figurka za kółkiem pochodzi z zestawu od Scibor Miniatures. Zapraszam do oceniania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 za skalę Sympatyczny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Całkiem sympatyczny cywil, tylko coś opony i burty skrzyni za bardzo się świecą. Fajnie by wyglądał na kawałku kostki brukowej i jakiegoś chodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Witam Świetny, mały modelik. Sam jego widok poprawia humor. Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Piękna praca, poza tym bardzo lubię jak modele z FtF są robione w cywilnym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 O!!! Piękny, wygląda jak 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Świetnie to rozegrałeś Może trochę faktycznie tu i ówdzie popracuj jeszcze matem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek83 Napisano 30 Maja 2018 Autor Share Napisano 30 Maja 2018 Dzięki za dobre słowo, ciesze się, że podoba się Wam Fiacik w moim wykonaniu. Opony rzeczywiście mogły by być trochę bardziej matowe. Reszta świeci się celowo, chciałem aby model wyglądał jak z wystawy lub prosto z salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Maja 2018 Share Napisano 30 Maja 2018 W cywilnych kolorkach bardzo mu do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Maja 2018 Share Napisano 30 Maja 2018 super reflektory !! Jak je zrobiłeś ?? .... przeczytałem ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi