grzesiek83 Napisano 24 Lutego 2018 Napisano 24 Lutego 2018 Chciałbym Wam przedstawić do oceny model Fiata 621 od Ftf. Model wykonałem w barwach "cywilnych", wzbogaciłem go jedynie o wykonane we własnym zakresie przednie szyby oraz linki mocujące plandekę. Rozwierciłem także reflektory, które następnie zalałem wikolem. Figurka za kółkiem pochodzi z zestawu od Scibor Miniatures. Zapraszam do oceniania: Cytuj
Rafał B Napisano 25 Lutego 2018 Napisano 25 Lutego 2018 Całkiem sympatyczny cywil, tylko coś opony i burty skrzyni za bardzo się świecą. Fajnie by wyglądał na kawałku kostki brukowej i jakiegoś chodnika. Cytuj
kornik_69 Napisano 18 Maja 2018 Napisano 18 Maja 2018 Witam Świetny, mały modelik. Sam jego widok poprawia humor. Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj
kret69 Napisano 18 Maja 2018 Napisano 18 Maja 2018 Piękna praca, poza tym bardzo lubię jak modele z FtF są robione w cywilnym malowaniu. Cytuj
Grzes Napisano 19 Maja 2018 Napisano 19 Maja 2018 Świetnie to rozegrałeś Może trochę faktycznie tu i ówdzie popracuj jeszcze matem Cytuj
grzesiek83 Napisano 30 Maja 2018 Autor Napisano 30 Maja 2018 Dzięki za dobre słowo, ciesze się, że podoba się Wam Fiacik w moim wykonaniu. Opony rzeczywiście mogły by być trochę bardziej matowe. Reszta świeci się celowo, chciałem aby model wyglądał jak z wystawy lub prosto z salonu. Cytuj
spiton Napisano 30 Maja 2018 Napisano 30 Maja 2018 super reflektory !! Jak je zrobiłeś ?? .... przeczytałem ,-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi