marekw111 Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Trochę monotonny, ale przynajmniej lata przymusowej rusyfikacji w tytule się nie odezwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Domaluj czarne chodniki na skrzydłach Trochę monotonny Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw111 Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Monotonny?A co byś proponował?Widziałem gorsze przypadki Apropo przymusowej rusyfikacji ,no cóż,kolega chciał się wykazać patriotyzmem . Odnośnie czarnych dywaników,w początkowej fazie eksploatacji ich nie było,zostały domalowane trochę później,nawet mi to na rękę,bo za specjalnie nie podobał mi się sposób ich namalowania,w przeciwieństwie do innych LIM-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Odnośnie czarnych dywaników,w początkowej fazie eksploatacji ich nie było,zostały domalowane trochę później,nawet mi to na rękę,bo za specjalnie nie podobał mi się sposób ich namalowania,w przeciwieństwie do innych LIM-ów.Skoro tak to ok. Myślałem, że je od razu namalowali, bo żadnego zdjęcia bez nich nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Fajnie że z szachownicą. Robiłem kiedyś taki z HB w 72. Gratuluje udanego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Model znakomity. Bardzo realistyczny. Wyglada jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Skórzane elementy foteli (zagłówek i część plecowa) powinny być w kolorze czarnym. KRYSTEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Es Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Podoba się, i to bardzo. Zdjęcia super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw111 Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Dziękuję za komentarze,ale najbardziej cieszy mnie to że wam się podoba. Planuję zebrać całą aleję LIM-ów od 1 do 6 Bis. Mam już Lima 2 i 5P,ale nie mogę zakończyć prac, brakuje mi masek do zrobienia nr,bocznych z 1 PLM. Może ktoś z was ma jakieś namiary,kto się tym zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Bardzo ładny LiM w tym białym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi