skikut87 Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Model miał być prostym relaksem i bazą to testowania nowych farb oraz weteringów, to też po prawie 3 miesiącach uznaję projekt za zakończony. Co do skłądalnosci modelu jak na dragona jest ok, trzeba tylko uważać przy montażu kraty wentylacyjnej silnika na dłuższym boku oraz na kilka baboli w instrukcji. Na minus modelu na pewno gumowe gąsienice które są po prostu za cienkie. Pz. II w malowaniu 22 Dywizji Pancernej, Październik 1942, Stalingrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Zgrabna dwójeczka. Ale zaintrygowały mnie te gumowe gąsienice. Mam Pz.kpfw. II Ausf. F Dragona i są w nim MAGIC TRACKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 29 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Zgrabna dwójeczka. Ale zaintrygowały mnie te gumowe gąsienice. Mam Pz.kpfw. II Ausf. F Dragona i są w nim MAGIC TRACKI. Zgadza się modele z pierwszej serii mają magic tracki, późniejsze wypusty są niestety wyposażone w DS track. Zresztą nie tylko pz II ale większość modeli dragona które np powróciły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Szanowny Kolego, mase pracy poszlo na ten model, to jeszcze sie troche wysil i skocz do papierniczego i kup cos na tlo do tych zdjec, za fajnie wyszedl ten czolg zeby go pstrykac na czyms takim jak ty zrobiles! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Ciekawa kolorystyka. Samo wykonanie nie najgorsze, ale widać niedociągnięcia przy weatheringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Witam Gąski to chyba nie gumowe , ani ds'y tylko friulmodel. Jednak jakoś kiepsko leżą. Może z jedno, dwa ogniwka wyjąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 30 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Szanowny Kolego, mase pracy poszlo na ten model, to jeszcze sie troche wysil i skocz do papierniczego i kup cos na tlo do tych zdjec, za fajnie wyszedl ten czolg zeby go pstrykac na czyms takim jak ty zrobiles! Niestety poprzednie tło mi dziecko potargało a ciężko coś znaleść w niedziele lecz przy następnym modelu się poprawię Ciekawa kolorystyka. Samo wykonanie nie najgorsze, ale widać niedociągnięcia przy weatheringu. Tak jak pisałem testowałem chemię podpowiedz co Ci się nie widzi? WitamGąski to chyba nie gumowe , ani ds'y tylko friulmodel. Jednak jakoś kiepsko leżą. Może z jedno, dwa ogniwka wyjąć? Nie wyjmiesz już żadnego ogniwa bo po prostu nie założysz gąsienicy, gdy dodawałem jedno zwisy były za duże. W dodatku koła jezdne dragona są za szerokie i trzeba je wciskać w gąsienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Całkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi