milczacy Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Model gotowy od kilku dni, czas na galerię. A wczoraj widziałem go na żywo w nowym, tygrysim malowaniu - dawał czadu na niebie Na zdjęciach dostrzegłem, że jedno koło i pokrywa są krzywo wklejone. Poprawię to Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez Gość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Bardzo ładne to maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Gratuluję kolejnego pięknego modelu w Twojej kolekcji Czy możesz zdradzić jaką farbą malowałeś 'brąz'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Czy możesz zdradzić jaką farbą malowałeś 'brąz'? Podpinam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 29 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2018 'Przepis' znalazłem na Britmodeller'ze bodajże. Kolor powstał ze zmieszania Tamiya XF-6 z niewielką ilością X-26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Bardzo elegancki jurek, gratuluję! P.S. A na zdjęciach zawsze "coś" się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi