shadowmare Napisano 5 Maja 2018 Share Napisano 5 Maja 2018 (edytowane) Witam, kolejny zrobiony. Chyba najbardziej przewałkowane modelarsko malowanie Foki pod słońcem ale przynajmniej dobrze obfotografowane. Po Raidenie Hasegawy spodziewałem się po tym modelu trochę więcej ale chyba lata robią swoje - trzeba trochę podszlifować i dopasować. Dużym plusem jest fakt, że jest niewiele części i szybko się składa. Warsztat: http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=85835 Lista modyfikacji: - przerobiony fotel pilota - dołożone pasy i tablica Yahu - przerobiony celownik - wydechy Quickboost - golenie Eduard Bronze - lufy z igieł i ich mocowanie - anteny - skrócone kółko ogonowe - poprawione motto pilota - krzyże na skrzydłach od masek Montex W świetle słonecznym. wyostrzyłem trochę zadrapania względem fot wyżej. Edytowane 5 Maja 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 5 Maja 2018 Share Napisano 5 Maja 2018 Jeny, mój model marzeń! Jest przecudowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 5 Maja 2018 Share Napisano 5 Maja 2018 Może i najbardziej przewałkowane malowanie, ale zdecydowanie najpiękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 5 Maja 2018 Autor Share Napisano 5 Maja 2018 Jeny, mój model marzeń!Jest przecudowny! Spora przesada ale dziękuję za miłe słowa Może i najbardziej przewałkowane malowanie, ale zdecydowanie najpiękniejsze Szkoda, że nie ma większej ilości takich ciekawych Fok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 5 Maja 2018 Share Napisano 5 Maja 2018 Sprzedajcie moje ubrania, bo idę do nieba! Fajnie wyszło, trzymasz poziom. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 5 Maja 2018 Share Napisano 5 Maja 2018 Niemczyzna z u mnie z automatu jest szpetna ale tak podana! Piękna Dora, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 6 Maja 2018 Autor Share Napisano 6 Maja 2018 Sprzedajcie moje ubrania, bo idę do nieba!Fajnie wyszło, trzymasz poziom. Pozdrawiam Hubert Dzięki, to motto mnie mocno inspirowało do ukończenia tej Foki, ma moc Niemczyzna z u mnie z automatu jest szpetna ale tak podana! Piękna Dora, bardzo mi się podoba. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi