hiwis Napisano 23 Maja 2018 Share Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) Wyszło "mniej-więcej" jak miało wyjść. KW z pudła, tylko lufa RB. Edytowane 31 Maja 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Maja 2018 Share Napisano 23 Maja 2018 ... i że to już koniec? Jak dla mnie brakuje zespolenia z podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Maja 2018 Share Napisano 23 Maja 2018 Ciekawa koncepcja, ale brakuje mi zacieków na bokach kadłuba I wieży (widoczne na zdjęciu oryginału) oraz nie podobają mi się koła napędowe - znacząco dostają od reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Integracja z podstawką zdecydowanie do poprawy, koło napędowe rzeczywiście rzuca się w oczy no i lewitujące koła jezdne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Koledzy zwrócili uwagę na ważne szczegóły, a "diabeł w nich właśnie tkwi", po za tymi drobiazgami...prosto, skromnie, elegancko, BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 27 Maja 2018 Autor Share Napisano 27 Maja 2018 Jak głoszą karteczki na niektórych wystawach "Model nie przymocowany do podstawki". Zapomniałem o tym wspomnieć - dziękuję za słuszne uwagi, postaram się poprawić zgranie z podłożem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 30 Maja 2018 Share Napisano 30 Maja 2018 Pięknie zmalowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Maja 2018 Share Napisano 30 Maja 2018 KW 2 bez błotników wyglada super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 31 Maja 2018 Share Napisano 31 Maja 2018 Tak, jak dwa pudełka na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 31 Maja 2018 Autor Share Napisano 31 Maja 2018 Tak, jak dwa pudełka na kołach Na gąsienicach Panie, na gąsienicach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 31 Maja 2018 Share Napisano 31 Maja 2018 O to, to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2018 Coś dołożyłem, coś się starałem poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Czerwca 2018 Share Napisano 1 Czerwca 2018 Prawa strona, dwa środkowe koła lewitują. Fajnie podsypałeś pod gąski, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 9 Września 2018 Autor Share Napisano 9 Września 2018 Porcja nowych zdjęć : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi