M.A.V. Napisano 1 Kwietnia 2020 Napisano 1 Kwietnia 2020 Krucabomba a myślałem że będzie szczęśliwy finał Cytuj
laskonogi Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Napisano 1 Kwietnia 2020 niby cały czas leży i świeci po oczach, ale chwilowo jako że se urżłem kawałek palca wszelkie prace zawieszone, chwyt mam obcegowy a nie pęsetowy Cytuj
chudyhunter Napisano 1 Kwietnia 2020 Napisano 1 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, laskonogi napisał: niby cały czas leży i świeci po oczach, ale chwilowo jako że se urżłem kawałek palca wszelkie prace zawieszone, chwyt mam obcegowy a nie pęsetowy Co jeszcze jesteś w stanie zrobić, by tylko nie robić? Cytuj
laskonogi Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Napisano 1 Kwietnia 2020 No mam nadzieję że oprócz odciętego kawałka palca już nic mnie zatrzyma, Cytuj
laskonogi Napisano 17 Marca 2025 Autor Napisano 17 Marca 2025 och ty a to odkopałeś ciekawe że pytasz bo jakies 2 tyg odkopałem pudło ze względu na ciekawy artykuł o tych okrętach jaki znalazłem. A na poważnie to temat leży w kategorii nie do konca udane ale może wrócę Cytuj
M.A.V. Napisano 17 Marca 2025 Napisano 17 Marca 2025 no właśnie całkiem przypadkiem się zabawiłem w archeologa... wczoraj dokopywałem się do tarantuli z OrangeHobby i wpadł mi przy okazji w ręce Pegasus od nich... przypomniało mi się że coś było budowane w tym temacie na forum - ale okazało się ten Twój to inna skala Cytuj
socjo1 Napisano 17 Marca 2025 Napisano 17 Marca 2025 Godzinę temu, M.A.V. napisał: wczoraj dokopywałem się do tarantuli z OrangeHobby Co Cię Zbyszku, tknęło ;-)? @laskonogi pamiętaj, co śpiewał Lechu: rozmach daje szansę, a wiedza strach! Mniej czytaj, więcej rób i wszyscy będziemy szczęśliwsi. Z życzeniami finiszu bardzo ciekawego projektu! Lechu już nie młodzieniaszek, ale daje radę! A jeszcze, jak mu Bożena na wiolonczeli zapoda... 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 17 Marca 2025 Napisano 17 Marca 2025 (edytowane) 30 minut temu, socjo1 napisał: co Cię Zbyszku, tknęło arachnowizja... swoją drogą to była moc.... turbinki po 12000KM i na blacie 43 węzły.... EDIT ------------------- PS : sorki @laskonogi za spam przy okazji USS Aries (PHM-5) - jedyny zachowany egzemplarz : Edytowane 17 Marca 2025 przez M.A.V. 1 Cytuj
laskonogi Napisano 18 Marca 2025 Autor Napisano 18 Marca 2025 spamuj spamuj to jest spam dopasowany do mych preferencji wiec 11 godzin temu, socjo1 napisał: wał Lechu: rozmach daje szansę, a wiedza strach! ę pełnymi garsciami 11 godzin temu, socjo1 napisał: Mniej czytaj, więcej rób i wszyscy będziemy szczęśliwsi. dlatego mało zdjeć od jakiegos czasu bo nie mam okazji rozłożyć się ze zdjęciostanowiskiem Cytuj
Szydercza Gała Napisano 18 Marca 2025 Napisano 18 Marca 2025 Do roboty, a nie pitolicie kocopoly jeden z drugim 2 Cytuj
socjo1 Napisano 18 Marca 2025 Napisano 18 Marca 2025 28 minut temu, Szydercza Gała napisał: Do roboty, a nie pitolicie kocopoly jeden z drugim Samipitolicie! Cytuj
M.A.V. Napisano 18 Marca 2025 Napisano 18 Marca 2025 taaa.... już to gdzieś ostatnio widziałem.... 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi