M.A.V. Napisano 1 Kwietnia 2020 Share Napisano 1 Kwietnia 2020 Krucabomba a myślałem że będzie szczęśliwy finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2020 niby cały czas leży i świeci po oczach, ale chwilowo jako że se urżłem kawałek palca wszelkie prace zawieszone, chwyt mam obcegowy a nie pęsetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 1 Kwietnia 2020 Share Napisano 1 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, laskonogi napisał: niby cały czas leży i świeci po oczach, ale chwilowo jako że se urżłem kawałek palca wszelkie prace zawieszone, chwyt mam obcegowy a nie pęsetowy Co jeszcze jesteś w stanie zrobić, by tylko nie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2020 No mam nadzieję że oprócz odciętego kawałka palca już nic mnie zatrzyma, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca jak tam porucznik Rosel ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 17 Marca Autor Share Napisano 17 Marca och ty a to odkopałeś ciekawe że pytasz bo jakies 2 tyg odkopałem pudło ze względu na ciekawy artykuł o tych okrętach jaki znalazłem. A na poważnie to temat leży w kategorii nie do konca udane ale może wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca no właśnie całkiem przypadkiem się zabawiłem w archeologa... wczoraj dokopywałem się do tarantuli z OrangeHobby i wpadł mi przy okazji w ręce Pegasus od nich... przypomniało mi się że coś było budowane w tym temacie na forum - ale okazało się ten Twój to inna skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Godzinę temu, M.A.V. napisał: wczoraj dokopywałem się do tarantuli z OrangeHobby Co Cię Zbyszku, tknęło ;-)? @laskonogi pamiętaj, co śpiewał Lechu: rozmach daje szansę, a wiedza strach! Mniej czytaj, więcej rób i wszyscy będziemy szczęśliwsi. Z życzeniami finiszu bardzo ciekawego projektu! Lechu już nie młodzieniaszek, ale daje radę! A jeszcze, jak mu Bożena na wiolonczeli zapoda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca (edytowane) 30 minut temu, socjo1 napisał: co Cię Zbyszku, tknęło arachnowizja... swoją drogą to była moc.... turbinki po 12000KM i na blacie 43 węzły.... EDIT ------------------- PS : sorki @laskonogi za spam przy okazji USS Aries (PHM-5) - jedyny zachowany egzemplarz : Edytowane 17 Marca przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 18 Marca Autor Share Napisano 18 Marca spamuj spamuj to jest spam dopasowany do mych preferencji wiec 11 godzin temu, socjo1 napisał: wał Lechu: rozmach daje szansę, a wiedza strach! ę pełnymi garsciami 11 godzin temu, socjo1 napisał: Mniej czytaj, więcej rób i wszyscy będziemy szczęśliwsi. dlatego mało zdjeć od jakiegos czasu bo nie mam okazji rozłożyć się ze zdjęciostanowiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Do roboty, a nie pitolicie kocopoly jeden z drugim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca 28 minut temu, Szydercza Gała napisał: Do roboty, a nie pitolicie kocopoly jeden z drugim Samipitolicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca taaa.... już to gdzieś ostatnio widziałem.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi