M.A.V. Napisano 1 Kwietnia 2020 Share Napisano 1 Kwietnia 2020 Krucabomba a myślałem że będzie szczęśliwy finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2020 niby cały czas leży i świeci po oczach, ale chwilowo jako że se urżłem kawałek palca wszelkie prace zawieszone, chwyt mam obcegowy a nie pęsetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 1 Kwietnia 2020 Share Napisano 1 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, laskonogi napisał: niby cały czas leży i świeci po oczach, ale chwilowo jako że se urżłem kawałek palca wszelkie prace zawieszone, chwyt mam obcegowy a nie pęsetowy Co jeszcze jesteś w stanie zrobić, by tylko nie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2020 No mam nadzieję że oprócz odciętego kawałka palca już nic mnie zatrzyma, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi