Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Avi raczej w 35 na stronce hb widziałem zapowiedz leo i był w 35 .

Merkavy raczej nie omieszkam spróbować z racji że nie mam żadnej jeszcze a 4 wyjątkowo urodziwa jest.

Napisano

Mi najbardziej przypadł do gustu Pershing z tą mega długa lufą

Merkava... ciekawe kiedy ją wydadzą, czekam na nią , ale bardziej z racji tego, że może coś się ruszy w kwestii dodatków do Mk.IV (gąski, gąski!!), bo samego modelu pewnie nie kupię, mam żywiczniaka z Legenda, i bardzo wątpliwe czy jakiś plastikowy model choć trochę zbliży się do do mk.IV z Legend pod względem zdetalowania...

Napisano
Merkava (...), mam żywiczniaka z Legenda,

Dokładnie tak jak ja. Ciekawe o ile będzie gorsza ta z HB, jakie strzelą babole... :>

Napisano
Dokładnie tak jak ja. Ciekawe o ile będzie gorsza ta z HB, jakie strzelą babole... :>

Ta z Legend tez nie ustrzegła się błędów- koła napędowe i jezdne Ale to da się łatwo poprawić , no i gąski, kurde co bym dał żeby ujrzeć wreszcie porządne...

Napisano
Ta z Legend tez nie ustrzegła się błędów- koła napędowe i jezdne

Dostrzegłem już te nieścisłości, ale łatwo je można poprawić. Zresztą póki czekam na gąski to studiuję non stop wszelkie zdjęcia i opisy tego czołgu coby wykonać go później możliwie najlepiej.

Ciekawe ile HB policzy sobie za tą Merkave

Myślę, że podobnie jak za Centauro - 100 - 115zł

Napisano
Dostrzegłem już te nieścisłości, ale łatwo je można poprawić. Zresztą póki czekam na gąski to studiuję non stop wszelkie zdjęcia i opisy tego czołgu coby wykonać go później możliwie najlpiej.

Prawidłowe koła jezdne można kupić z Legend, a napędowe łatwo przerobić Ale gąski t tragedia, i tylko przez nie nie mogę zacząć budowy...

A po za tym więcej błędów nie ma, no będzie trzeba tylko dorobić osłonę kabla, który będzie dołączony do siłownika na ckm-ie na jarzmie działa, no i pare detali właśnie na tym siłowniku, ale po za tym to świetny model.

Co do zdjęć, to przewertowałem ich już kilkadziesiąt, jeśli nie kilkaset

Napisano
A na te KTO ?? WZ-551 robi tylko Trumpek i jest rzadko spotykany

mi sie ogólnie chińczyki (pojazdy) podobają, ale raczej ze względu na wstręt do gąsek będę planował KTO

• 3 months later...
Napisano

Cześć Paweł

To ty jeszcze wojujesz z Pershingiem Tamki - ile to już czasu? Chylę czoło Przypuszczam że model wypieszczony.

Co do Tamiyi to zgodzę się z Pawłem - że przeginają z uproszczeniami i zasadą jak najmniejszej ilości części. W Hobby Bosie można przypuszczać że detale nie będą tak finezyjne jak w Tamiy-i.

Pozdrawiam

Robert Tyczyński

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Heh widzę, że przez wakacje będę zbierał nie na nowego kompa, a na modele, bo tyle fajnych rzeczy wychodzi i wszystkie chciałoby się mieć.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Chcę mieć tą całą chińską armię

No to kilkanaście tysięcy pojazdów czeka .

Będziemy atakować małymi grupkami po 12-13 milionów - powiedział chiński generał pochylając się nad mapą .