Marudek Napisano 26 Lipca 2018 Share Napisano 26 Lipca 2018 Witam, Poniżej prezentuję swój najnowszy model. Relację z budowy znajdziecie TU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Lipca 2018 Share Napisano 26 Lipca 2018 Bardzo ładne maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 26 Lipca 2018 Share Napisano 26 Lipca 2018 Można dostać nerwicy żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 26 Lipca 2018 Share Napisano 26 Lipca 2018 Jak ty to robisz w tej skali???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 27 Lipca 2018 Autor Share Napisano 27 Lipca 2018 Jak ty to robisz w tej skali???? POMAŁU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 27 Lipca 2018 Share Napisano 27 Lipca 2018 Nie moja tematyka, ale skala jak najbardziej. Daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 27 Lipca 2018 Share Napisano 27 Lipca 2018 Fajny,tylko jakiś taki kluchowaty.Jakby miał niewłaściwe proporcje. Może to kwestia ujęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 27 Lipca 2018 Share Napisano 27 Lipca 2018 Zawiodłem się brakiem naciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 27 Lipca 2018 Share Napisano 27 Lipca 2018 Taaa ja to na warsztatach, gdy dzieciaki pytają jak to Pan zrobił, mówie zwykle, SZYBCIUTKO a ty masz odwrotna taktykę, i ok. w sumie masz racje ale brak naciągów to temat do zastanowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 27 Lipca 2018 Autor Share Napisano 27 Lipca 2018 Tak drodzy Panowie tylko on nie miał naciągów - jedyne były na ogonie (wzmacniające statecznik poziomy i pionowy) i te na modelu są. Od siebie dodałem (począwszy od dziobu): - piasta śmigła - imitacja chłodnicy - imitacja silnika i kolektora spalin - wnętrze kokpitu - lusterko - linki sterów wysokości i kierunku (z drutu miedzianego) - naciągi na ogonie (nić Infini) Obiecuję że w moim kolejnym szmatopłacie będzie pajęczyna naciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi